Зрителката, причинила падането на няколко колоездачи от Тур дьо Франс

...
Зрителката, причинила падането на няколко колоездачи от Тур дьо Франс
Коментари Харесай

Арестуваха зрителката, причинила безредици на Тур дьо Франс

Зрителката, предизвикала рухването на няколко колоездачи от Тур дьо Франс в Бретан, е задържана, оповестява „ Дойче Веле “, базирайки се на източник, непосредствен до следствието.

В първия стадий на Тур дьо Франс, зрителка, която развя банер и обърна тил на велосипедистите, участващи в надпреварата, беше прегазен от водещата група, което провокира рухването на доста състезатели на 45 км от финала.

Тур дьо Франс подаде тъжба за случая, а жандармерията на стартира следствие и изиска информация, която може да докара до идентифицирането на зрителката.

Жената, за която не са разкрити повече детайлности, е изправена пред санкция от най-малко 1500 евро, макар че наказването може да бъде и по-голямо, в случай че германецът Яша Сютерлин, заставен да напусне след рухването, реши да подаде тъжба.

Разследването е намерено за „ неволни пострадвания с увреждания, които не надвишават три месеца заради очевидно съзнателно нарушаване на правила за сигурност или несъобразителност “.
Участниците в Тур дьо Франс показаха недоволството си от умножаването на паданията, стъпвайки на земята за минута, 500 метра след началото на четвъртия стадий сред Редон и Фужер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР