зрителите ще видят как професионалните готвачи ще защитават прясно получените

...
зрителите ще видят как професионалните готвачи ще защитават прясно получените
Коментари Харесай

Кой ще се изправи срещу Никола в битка за оставане в Hell’s Kitchen?

зрителите ще видят по какъв начин професионалните готвачи ще пазят прясно получените си черни пагони пред конкуренцията в цялостен ресторант. Ще се изправят пред загадка задача с доста незнайни, в която ще би трябвало да демонстрират сръчност, експедитивност и предвидливост, а резултатите предстоящо да са кулинарни шедьоври три седмици преди огромния край Hell’s Kitchen. Дали ще покрият строгите условия на началник Виктор Ангелов или ще се провалят „ с гръм и тропот “? Ще съумеят ли „ черните кулинарни командоси “ да се оправят с следващите провокации и да завършат сполучливо вечерната резервация? Ще има ли готвач, който ще се изправи против Никола в борба за оставане в Hell’s Kitchen, ще разберем довечера по NOVA.
 Кухнята на Ада NOVA
След конкуренцията за най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните куртки, Петко Венелинов напусна вечно най-горещото кулинарно шоу в българския ефир като не съумя да отбрани топ кулинарни умения. „ Сърцето “ на Hell’s Kitchen се размина с най-голямата си фантазия – черния пагон. „ Толкова доста го желаех и бях доста близо до най-голямата чест за мен да облека черната куртка, само че най-после се оказах прекомерно надалеч “, споделя Пецата и добавя, че най-ценното, което е научил от началник Ангелов е да бъде порядъчен, екипен състезател и да дава всичко, на което е кадърен в кухнята. Състезанието обаче продължава и за огромната премия в Hell’s Kitchen се борят седем от най-хубавите професионални готвачи на България, като три седмици преди финала борбата става все по-ожесточена.
 Петко Венелинов NOVA
Днешното предизвикателство ще сложи черните командоси пред загадка задача с доста незнайни, в която ще им се наложи да демонстрират светкавична мисъл, еластичност, експедитивност и предвидливост и най-после - топ кулинарни умения. Ще има изненади, само че дали това ще са шедьоврите в кухнята, които чака началник Ангелов? Един крокодил ще отхапе главата на конкуренцията и ще провокира неговото удивление, само че ще забележим и най-слабото показване от началото на Hell’s Kitchen до момента. Кой ще победи и ще постави пагонът „ най-хубав готвач “ в днешното тестване, ще разберем от 21:00 часа по NOVA. Най-умелият състезател измежду седмината професионални готвачи обаче ще се наслаждения на най-бързата премия, а останалите ще бръмчат в кухнята, с цел да приготвят вечерната резервация до момента в който им свърши бензинът.-->

„ Професионални готвачи за професионални готвачи “ . Под това мото ще премине оспорваната вечерна резервация в Hell’s Kitchen след броени часове по NOVA, в която седмината финалисти в Кухнята на Ада ще би трябвало да нахранят 48 майстори-готвачи от най-голямата верига заведения за хранене в България. Ще съумеят ли да се показват сполучливо пред конкуренцията и да защитят прясно добитите си черни куртки, ще разберем тази вечер. Ще има лутане към суфлета, уроци по съществени готварски техники, забравяне на поръчки и готвач, който няма да бъде на себе си. Едно решение ще вбеси началник Виктор Ангелов и ще вдигне напрежението в кухнята до точка на шупване.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Ще има ли още един номиниран и кой ще се изправи против Никола в двубой за оставане в Hell’s Kitchen? Гледайте новия епизод на горещото кулинарно шоу от 21:00 часа по NOVA

Актуални вести ще откриете на , както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР