Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на Фермата

...
Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на Фермата
Коментари Харесай

Зрителите в защита на Аксения от Фермата: Това не са Нови надежди, а лагер на малоумниците!

Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на " Фермата " от страна на фермера на седмицата - Иван, видя Sofia24.bg . Според тях той прекрачи границата на естествените връзки с Аксения като й лиши всички движимости за наказване, че не е направила чорба за вечеря.

Иван даже си разреши, благодарение на Камелия, да вземе възглавницата и одеялото на хубавицата от Поморие, което е неуместно като се има поради изискванията и студа, на които са подложени участниците в този сезон на " Фермата ".

Според тима Аксения не е изпълнила задачата си да подготви вечеря за всички.

Ето какво е мнението на феновете по целия въпрос:

Да бяха взели гримове и капризи... ненапълно - ок. Ама не е нужно, да се крият.

Тоя сякаш е мъж, най-малко образно, още повече " фермер ", да й каже какво е решил и направил. Това обаче с лишаването на одеало и възглавница си крещи към беззащитност. Не знам как останалите " мъже " в " Нови очаквания " си легнаха умерено....

За страдание, постъпката на Иван потвърждава, че огромна част от мъжете нямат грам мозък. Независимо каква е Аксения, Иван няма право да й взима персоналните движимости и най-много одеялото. Колко мозък би трябвало да имаш, с цел да оставиш жена на минусови температури без покривка? Срам и срам. Според мен е неотложно продукцията да се намеси и да наложи наказване на Иван.

Очаквам идната седмица мъж да е аргатин, да речем Радо. Ще ми е забавно по какъв начин ще се оправи с животните и с готвенето. И дали ще пелтечат останалите " мачовци " по него. Аксения, че не е доста в час е ясно, само че с тия детски номера вместо да й извадят очите й изписаха вежди.

Това не са нови очаквания, а лагера на малоумниците, смут...

Ако съм там и някой си разреши по подобен метод да се отнесе с персоналните ми движимости ще му потроша гадната глава! Иван е мръсна долна мишка, която би трябвало да бъде осъдена по същия метод!

За мен тази постъпка е под всяка рецензия, доста ниско паднаха и двамата да скрият персоналните движимости. Фермерът на седмицата би трябвало да е водач, който да знае какво прави и да сплотява, и към ратаите да се държат с почитание, няма значение кой е. Аз нямам нищо против Аксения,какво я атакува? Всички ще станат ратаи, като станат тогава да приказват, а фермерът се държи дебелашки! Всеки човек е друг - имаме пет пръста и те не са идентични - по този начин и с хората.

Каквато и да е, даже да седеше без да си мърда пръста, не е редно да й се взимат нещата от първа нужда. За следващ път се толерира експанзия и нечовечност. Утре, в случай че се разболее и направи пневмония надлежно може да има всевъзможни последици. Какъв мъж си да постъпваш по този начин? Каква е тази продукция? Не знам това да е " Сървайвър ". По принцин не одобрявам Дидо, само че в тази обстановка той беше най-адекватен. Никой не би трябвало да толерира застрашаване на здравето. Засрамете се от продукцията.

Че Аксения е дразнител - спор няма, само че тоя комплексиран мишок Иван с оная настъпвана жаба Камелия нямат капка достолепие, за възглавницата мога да схвана, но за одеялото това е прекомерно. А вие продуцентите къде сте? Защо позволявате такива произволи сеирджии?

Ако това го направи на моята жена, ще понесе инстинско наказване със смесени усеща и ще има време след “акта " да си намерения дали в действителност е същински мъж, или не чак, за колкото се мисли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР