Зрителите с нетърпение очакваха да видя какви ще ги надроби

...
Зрителите с нетърпение очакваха да видя какви ще ги надроби
Коментари Харесай

Самовлюбената Петя Буюклиева се опи от собственото си величие в „Черешката”

Зрителите с неспокойствие чакаха да видя какви ще ги надроби в кухнята Петя Буюклиева. Цяла седмица певицата им ходеше по нервите с префърцунените си искания на примадона. Но това което показа като меню певицата въобще не бе на равнището на дама от класа.

Буюклиева сготви няколко разядки, които се харесаха на гостите, направи зелена  салата, гарнирана с рулца от раци. Предястието й бе коктейл от скариди. А за главно предложи сьомга със синьо сирене и гарнитура от аспержи.  За десерт сервира боровинков чийзкйк, подготвен авансово.

По време на готвенето Буюклиева не спря да ръкомаха и да се хвали. Но това с което втрещи публиката бе лисата на всякаква хигиена: „ Потресаваща е домакинята с тия развети над храната розови пирги. Зарови черните си орлови нокти в синьото сирене, че чак щях да повърна. Защо не употребява ръкавици, огромна скотщина показва. Атмосферата у тях бе  напрегната, пренапрегната от детското държание на розовата госпожа. А единствено с каква горделивост сподели единствено, че Живков я канил на танц, а тя нищо не му поискала … ”

Потресаващо бе и по какъв начин поред гостите си на масата, а публиката е безапелационна в мнението си: „ Стана ми жалост за компанията, домакинята ги подреди все едно са на посетители в Кремъл при Путин. ”

След като сервира десерта Буюклиева не пропусна да попее в дует с мъжа си Тони. Който й приглася на китара в известното парче на Брадли Купър и Лейди Гага - Shallow. А феновете се сетиха за оня скндал когато певицата удери пестник на брачна половинка с по време на присъединяване й в музилакното шоу " Мюзик айдъл " и  то пред цяла България.

Никой обаче  от участниците не се осмели да й даде по-малко точки, а и Манчев ще й връчи плакета.

Автор: Facebook

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР