Зрителите на Hollyoaks са убедени, че са разгадали важна нова

...
Зрителите на Hollyoaks са убедени, че са разгадали важна нова
Коментари Харесай

Феновете на E4 Hollyoaks „ръмжат“ Mercedes McQueen baby twist в „първо сапун“ след двойни новини

Зрителите на Hollyoaks са уверени, че са разгадали значима нова сюжетна линия, евентуално в никакъв случай до момента не е отразявана в сапун.

След като шефовете подразниха, че тази година ще има огромни сапунени сериали и шокиращи и непредвидени сюжети в сапунката на Channel 4 и E4, почитателите считат, че последният епизод разкри един от тези големи сюжети. В сряда вечерта последният епизод, който в началото беше пуснат на уеб страницата за стрийминг на Channel 4 във вторник, разкри някои огромни вести за един воин.

Мерцедес Маккуин неотдавна научи, че е бременна, само че не знаеше кой е бащата беше без колегата Феликс Уестууд и нейния другар Уорън Фокс. По-рано този месец тя се уплаши и вярваше, че има импровизиран аборт.

Но тази седмица тя сподели на Уорън и Феликс, че към момента е бременна, и защото те попаднаха в ужасяваща автомобилна злополука, имаше опасения за нейната сигурност и сигурността на нейното бебе. Любовта на Уорън и Мерседес излезе нескрито и Мерцедес още веднъж даде да се разбере, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР