Зрителите на Един за друг“, са бесни заради победата на

...
Зрителите на Един за друг“, са бесни заради победата на
Коментари Харесай

Зрителите бесни: „Един за друг“ удари дъното!

Зрителите на „ Един за различен “, са гневни поради успеха на Явор и Виктория. Двамата бяха най-изкуствената и хулена двойка в риалити формата, а внезапно се оказаха спечелили.

 

Финалът на предаването трансформира обществените мрежи в сцена на яростни борби сред бранители и хулещи двойката-победител. Оказа се, че те надалеч не са любимци на феновете.

След финалната вечер мрежата се трансформира в същинско полесражение. Всички, които гледаха предаването са наясно, че във финалната борба двойките трябваше да се активизират до краен лимит и да устоят на суровите любовни стихии.

 

Габриела и Десислав отпаднаха още в самото начало на финалната борба, откакто се подхлъзнаха. Бронзовият орден отиде при Кристина и Артьом, които също не съумяха да устоят на тестването. Димана и Христо станаха подгласници на спечелилите. Именно тях феновете желаеха да видят като спечелили, само че уви това не се случи.

 

Зрителите дефинираха тъкмо тази двойка като „ Един за различен “ и те в действителност го демонстрираха във всяко едно от тестванията. За разлика от тях Виктория и Явор бяха безспорни позьори. Те непрекъснато посочваха, че освен не се обичат, а са в играта поради парите. Всъщност горчивата истина е, че от там, те излязоха единствено със сумата и нищо повече, разясняват гневни фенове.

 

Всички са уверени, че успеха бе нагласена. В мрежата съвсем не може да се срещне позитивен коментар за Виктория и Явор. Онази част от феновете, които следяха деликатно сезона видяха, че Виктория се ухилваше до уши единствено когато виждаше, че камерата е ориентирана към нея. в случаите, в които пропускаше тази детайлност, тя гледаше като изтребител и с много озлобен взор останалите участници. Няма да е изненада, в случай че спечелилите в този сезон срутен рейтинга на предаването. Не е изключено следващата година доста от феновете да не го гледат след голямото отчаяние от нагласения край.

Инфо: blitz.bg

Тагове: „ Един за различен “ Виктория и Явор Кристина и Артьом Димана и Христо Габриела и Десислав победители
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР