Зрителите на EastEnders бяха оставени да се чешат по главите,

...
Зрителите на EastEnders бяха оставени да се чешат по главите,
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders забелязаха огромна дупка в сюжета след смъртоносната бомба на Киану за Коледа

Зрителите на EastEnders бяха оставени да се чешат по главите, когато гледаха Шестимата да влачат тялото на Киану Тейлър в кафенето.

На Коледа, нацията беше шокирана, защото Киану беше погубен от Линда Картър, когато се опита да удуши Шарън Уотс, откакто тя отхвърли да му разреши да види Алби. По-рано денем Шарън анулира сватбата, откакто научи, че Киану е част от заговора за похищение на Алби.

Когато той удуши Шарън в Queen Vic, Линда се втурна да избави живота й. След като той беше погубен, Шарън и петима други поданици на Уолфорд влачиха тялото на Киану през площада в платно от брезент в кафенето. Докато гледаха по какъв начин се развиват сцените, феновете се обърнаха към обществените медии, с цел да се запитат по какъв начин не са били уловени от камерите за видеонаблюдение или Ring doorbells.

Един фен разяснява: „ Бихте си помислили, че някой би сложил видеонаблюдение в Квадратно към този момент. Никой ли не има звънец Ring? " до момента в който различен попита: „ Никой на Албърт Скуеър няма ли звънец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР