Зрителите на Big Brother на Celebrity вярват, че са разбрали

...
Зрителите на Big Brother на Celebrity вярват, че са разбрали
Коментари Харесай

Феновете на Fern Britton откриват истинската причина звездата от Big Brother на знаменитостите да плаче след пренебрежението на Шарън Озбърн

Зрителите на Big Brother на Celebrity имат вяра, че са разбрали същинската причина някогашната звезда на This Morning Фърн Бритън да се развълнува, откакто Шарън Озбърн я номинира.

В понеделнишкия епизод на шоуто на ITV на Лорън Саймън, Луис Уолш и Зези Милз беше казано, че имат най-вече гласове и има риск да се изправят пред публичното гласоподаване. Шарън обаче получи силата да избави един съквартирант от гласуването и в последна сметка тя избра YouTube звездата Zeze.

Обратите обаче не бяха завършили, откакто Шарън разбра, че би трябвало да размени Zeze с друга звезда, която да номинира. Тя реши да номинира Фърн, която в този момент е за изпъждане дружно с Лорън и Луис. Шарън сподели, че решението й е било, тъй като в къщата има възрастово разделяне.

„ Просто си мисля, че има и ние, които сме малко по-възрастни, стърчат като възпалено палец “, изясни Шарън. „ Изобщо не съм възрастен, а Фърн е доста по-млада от мен. Просто споделям, че за къщата хората са тръгнали в групите си и са ща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР