Зрителите много харесаха изпълнението на попфолк певицата Мария като Лили

...
Зрителите много харесаха изпълнението на попфолк певицата Мария като Лили
Коментари Харесай

Зрителите възхитени от Мария като Лили Иванова в “Капките”

Зрителите доста харесаха осъществяването на попфолк певицата Мария като Лили Иванова. Тя излезе последна от участниците и съумя да измитира гранддамата на българската музика много уместно, като даже се разноски сред публиката, тоно както Лили Иванова прави.

Мария съумя и да овладее характерния тембър на естрадната прима, доколкото е въможно и да развълнува феновете с безконечната ария “Щурче “! Ето и част от мненията, които Plovdiv24.bg цитира:

„ Въпреки отрицателната ми конфигурация като цяло, въпреки всичко преди осъществяването си споделих, че ще дам късмет на Мария, тъй като тя има тембъра, мекотата на гласа и капацитета на придвижванията, с които да се приближи до Лили Иванова. Надявах се единствено да не преиграе облика. Браво, съвършено се оправи! Преди да бъдем крайни, когато имаме избрани настройки, зрелостта допуска да сме и обективни “.

„ Въпреки, че бях предубедена към това осъществяване, в действителност ми хареса!!! Поздравления, Мария “.

„ Най, най-хубавото осъществяване! Браво! “

„ Учудващо и се получава имитацията! “

„ Много добре Мария, оправи се извънредно! Браво! “

„ Браво на Мария! Наша горделивост от Стара Загора “.

„ Неочаквано, само че се оправи ужасно. Постарала се е, работила е от предния път, отнесе се и с достолепие и почитание към певицата. Браво! “

„ Неочаквано добре, отлично Мария! По-добра от Наско “.

„ Страхотна, Браво, Адмирации “

„ Чудесно осъществяване, доста ми хареса. Браво на Мария “.

„ Най-добрият подражател на Лили Иванова в „ Капките “ е Стефан Илчев. Вярно, че е с малко “прищипани “ гласни струни, само че е уловил толкоз тънкости от нейното пеене, извънредно успешно докарва и тембъра ѝ. Нарочно изслушах всички, минали през този облик в другите сезони. Мария се оправи, само че е надалеч от най-хубавите. Чисто и просто физиката й се приближава най-вече до тази на Лили. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР