Зрелищната програма по повод 100-годишния юбилей на "Ботев" /Враца/, бе

...
Зрелищната програма по повод 100-годишния юбилей на "Ботев" /Враца/, бе
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ отбелязва 100-годишен юбилей /снимки/

Зрелищната стратегия във връзка 100-годишния празник на "Ботев " /Враца/, бе открита с тържественото издигане на българския байрак.
Кметът Калин Каменов прикани присъстващите да обичат и поддържат тима, без значение от компликациите.
“Отбелязваме 100-годишния празник на нашия тим. Днес е празник на всички, които са съдействали за развиването на клуба и на тези, които носят "Ботев " в сърцата си! През последните години положихме доста старания в развиването на отбора, на детско-юношеската школа и на материалната база. Всичко това нямаше да има смисъл, в случай че не получавахме вашата поддръжка. Пожелавам на тима да надмине нашите упования, тъй като всички погледи са вперени в тях. Вярвам че няма човек на този стадион, който да е апатичен към вика “Само "Ботев "!”. Бъдете здрави, обичайте тима и го подкрепяйте! Респект към всеки, който е помагал и способства за развиването на "Ботев " /Враца/! Честит празник!”, сподели още Каменов.
Председателят на УС на "Ботев " /Враца/ - Христо Илиев, поздрави всички присъстващи с юбилея и връчи почетна значка на правнука на Христо Ботев - Боян Ботьов.
Програмата ще продължи с 3 мача, в които присъединяване ще вземат 6 тима, 200 деца от детско-юношеската школа и футболисти с над 4000 мача за локалния отбор в професионалния футбол.
В рамките на честванията ще бъдат отличени над 100 някогашни и сегашни футболисти, както и хората, съдействали за развиването на тима.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР