Зрелищен спор между Цветан Цветанов и Георги Свиленски повиши градуса

...
Зрелищен спор между Цветан Цветанов и Георги Свиленски повиши градуса
Коментари Харесай

Екзалтиран спор между Цветанов и Свиленски вдигна градусите в БНТ

Зрелищен спор сред Цветан Цветанов и Георги Свиленски увеличи градуса на напрежение в студиото на Българска национална телевизия в петък вечер. Представителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия гостуваха в предаването " Панорама " и доста бързо пресъздадоха в народен ефир разгорещените парламентарни битки от последните дни.

" Мнозинството е устойчиво, защото няма разлики по управническата стратегия ", съобщи Цветанов и посочи 4% стопански напредък, както и плануваното 10-процентно нарастване на бюджетните заплати.

" Всяко едно изпитание в политиката е да бъде решен даден проблем. Днес опозицията, това което предприе - да клати властта. От българския парламент отсъства опозицията, които отидоха да се срещат с електората си. Те желаят да пречат, не са опция и не дават решения на въпросите, които решаваме през днешния ден ", отсече Цветанов.

Думите му бяха последвани от реакцията на Георги Свиленски. " Изборите чукат на вратата, ГЕРБ завърши житейския си политически път, по този начин наподобяват данните на терен, ние обикаляме и се срещаме с хората ", безапелационен бе Свиленски.

Той подлага на критика изказванието на Цветанов, че признатите министерски оставки са честен акт, защото е имало 5 подадени оставки до момента, а са признати 3. По думите му парламентарните избори са въпрос на време, без гласовете на Движение за права и свободи, болшинството не може да работи.

Това на собствен ред провокираха гнева на Цветан Цветанов. Така останалите 6 минути от диспута ескалираха в остър спор, изпълнен с взаимни обвинявания в неистина. До края на предаването двамата посетители препускаха с бързи темпове от тематика в тематика и на водещия Бойко Василев му се наложи да вложи всичките си професионални умения, с цел да гаси пламтящия политически огън в студиото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР