Зорница от Игри на волята не впечатли зрителите с играта

...
Зорница от Игри на волята не впечатли зрителите с играта
Коментари Харесай

Зорница от Игри на волята не прилича на себе си

Зорница от " Игри на волята " не впечатли феновете с играта си, само че пък в този момент впечатлява почитателите си в обществените мрежи. След края на формата тя е решила да се пооправи. И толкоз се е трансформирала, че почитателите не могат да я познаят...
 
                             

В шоуто Зори наподобява като напълно обикновено, симпатично момиче, само че след финала на " Игри на волята " го раздава като същинска кифла, написа " Блиц ". Силният грим и екстеншъни са единствено част от процеса на тунинговане. Преди броени дни стана ясно, че Зори и пипнала много и устните.
 
                             

Може би работата на инфлуенсър живо я притегля. А наблюдателни означават, че най-вероятно интервенцията е на бартер и девойката не е платила за нея. Защото е отбелязала в обявата си експертът, който е работил над визията й. Фенове на шоуто и на Зорница са безапелационни, че е прекалила с хиалурона и я поучават повече да не го прави.

Тя пък е безапелационна, че би си тунинговала цялото тяло. Явно чака подобаваща оферта за бартер, защото очевидно не й се дават непотребни средства за интервенции.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР