Зорница Линдарева проговори за отношенията си с актьора Станимир Гъмов,

...
Зорница Линдарева проговори за отношенията си с актьора Станимир Гъмов,
Коментари Харесай

Зорница Линдарева проговори за отношенията си с актьора Станимир Гъмов

 Зорница Линдарева проговори за връзките си с артиста Станимир Гъмов, които се трансфораха в обект на редица мнения през последните месеци в общественото пространство. Манекенката е по-откровена от всеки път точно на 36-ия си рожден ден. Ето какво сподели тя:

" С Гъмов не сме двойка. Дори ми стана ужасно неприятно, когато прочетох, че, видите ли, ме било позор от него. Супер доста го почитам като артист. Забавен и извънредно образован човек е, прелестен и готин ", признава Линдарева в изявление пред " Уикенд ", с което опровергава изрично любовните спекулации по собствен адрес.

Популярната моделка и риалити звезда нееднократно е признавала, че не ѝ върви изключително в любовта. А в този момент прибавя единствено, че допускала доста неточности в връзките си с мъжете до този миг, които се стреми да не повтаря.

" Поглеждайки обратно във времето съзнавам, че съм била извънредно глупава и посредствена ", прибавя още с мъчително прям звук моделката.

" Истината е, че в никакъв случай не съм оставала сама. Но и съвсем в никакъв случай медиите не са уцелвали кой е индивидът до мен. Все ме свързват с някакви известни, известни мъже, просто тъй като си пускаме фотоси, на които сме дружно. Досега доста, доста рядко се е случвало да обявявам общ кадър с този, с който съм. Винаги си остава загадка с кого съм. Ако някой ми предложи брак и реша да се омъжа, ще го разглася ".

Все отново Зорница Линдарева не е самотна в любовта, както мнозина биха си помислили след сходни откровения.

" На този стадий обаче не считам, че би трябвало да разгадавам кой е мъжът до мен. От близо година сме дружно. Не е фамилен и не е обществена персона ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР