Зорница Линдарева призна най-голямата болка в живота си по време

...
Зорница Линдарева призна най-голямата болка в живота си по време
Коментари Харесай

Проляха се най-тежките сълзи в "Биг Брадър"! Линдарева с покъртителна изповед - трагична смърт на две деца белязала живота й!

Зорница Линдарева призна най-голямата болежка в живота си по време на номинациите в " Биг Брадър ". Красивата моделка рухна пред всички и се разплака. Брюнетката предложи за изпъждане от Къщата Динко. Според нея той непрекъснато наскърбява останалите участници и е съумял да я засегне. Припомняме, че двамата се скараха поради задача, по време на която Динко саботираше хубавицата. Тя от своя страна след грубото му държание си разреши да го назова тъпанар, а това отприщи серия неприятни приказки от неговата уста.

Според Вълев Линдарева може единствено да скапва фамилии. " Ти на какъв брой години си. На 35 си. Замисли се за какво си на толкоз години и към момента не си женена ", метна ръкавица той. Динко атакува по този начин моделката, тъй като по-рано денем Коцето си разреши да му се оплаче, че тя му се натиска, до момента в който жена му и децата му гледат пред тв приемника.

Зорница не пожела да му отговори по време на разногласието, само че до момента в който го предлагаше, под натиска на Биг Брадър, тя разкри каква е същинската причина сега да няма семейство. " Имах човек до себе си и бях сгодена. Бяхме ужасно щастливи, само че.. изгубих две деца, това е повода през днешния ден ние с него да не сме женени и дружно ", призна тя, след което се разплака.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР