Зодия Вол веднага навява асоциации за търпение и упоритост. Това

...
Зодия Вол веднага навява асоциации за търпение и упоритост. Това
Коментари Харесай

Какъв е мъжът от зодия Вол?

Зодия Вол незабавно подухва асоциации за самообладание и непримиримост. Това е извънредно съдбоносен знак и изказванието важи с особена мощ за мъжа - представител на знака.

Сдържаност, успокоение, мудна, спокойна мисъл и деяние - това са отличителни черти на мъжа Вол. Става въпрос за сериозен темперамент с дълбочина на мисълта, с пиетет към науката. Традиционализмът е характерен на мъжът Вол, а авантюризмът мъчно си пробива път в неговата душа.

Може да се каже, че става въпрос за мъж - рицар. Зад ледения му разум обаче се крие горещо сърце. Представител на този знак на бойното поле няма еднакъв на себе си, само че мощната воля постоянно се оказва в дефицит. Безусловната отдаденост, постоянно върви паралелно с беззащитност в непредвидени обстановки, изискващи висока доза креативност.

Мъжът Вол е добър мъдрец и талантлива персона, съзнаваща своите високи благоприятни условия. Това от време на време го прави пустославен и даже егоцентрик. Затова отношението към мъжа от тази зодия изисква извънредно възприятие за мярка - нито прекомерното хвалене, нито прекомерното подценяване работят добре при него. Реалната оценка му е значима и той я цени.

За да не стигат до нежелана прекаленост, мъжете от зодия Вол имат потребност от морална поддръжка и ловко управление към верния път. Затова ролята на спътницата в живота е доста значима. Мъжете са дейни и дейни, само че постоянно безредни и има потребност някой да внесе ред в хаоса.

 Мъж от зодия Вол

На полето на любовта мъжът Вол не се разграничава значително. Има високи упоритости, само че го спъва надълбоко скритата му нерешителност. Затова любовният му живот е примес от паники, разочарования тегоби на душата, само че възхищението към нежния пол не е наранено от вилнеещите усеща, които от време на време наподобяват объркващи.

Мъжът Вол възприема любовта като тип борба. Тъй като е притеглен от доста красивите дами, издигат ги на фундамент и постоянно ги ревнуват. Голямата им пристрастеност може да се трансформира в убийствена безчувственост, в случай че дамата до тях не е задоволително търпелива и разбираща.

Известни представители са Бах, Чарли Чаплин, Наполеон, Дъстин Хофман, Джак Никълсън и други.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР