Зодия везни да не пие бира.Ето хороскопа от ОвенПрез този

...
Зодия везни да не пие бира.Ето хороскопа от ОвенПрез този
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 март четвъртък: бира да не пие зодия

Зодия везни да не пие бира.

Ето хороскопа от

Овен

През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец

За Вас този ден е в действителност прекрасен, само че за реализиране на фактически значими резултати ще се наложи да се потрудите много. Преди всичко би трябвало да намерите помощници, които да са същински надеждни! Без тях ще Ви бъде фактически мъчно да решите всички настоящи задания. Освен това ще би трябвало непрекъснато да контролирате съдружниците. Днес дори и тестваните хора ще позволяват досадни неточности. В персоналната сфера също доста зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прелестно. Ако чакате самодейност от другите, на вятъра ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.
 

Близнаци

Неочаквано ще възникне нужда да се срещнете с човек, който Ви е противен. Не отклонявайте срещата!

Ще получите не доста въодушевяваща, само че много потребна информация.

Има възможност за някои представители на Вашия знак деня да бъде обвързван с разрушение на илюзиите и привършване на интервала „ неистина за избавление ”, която неистина по този начин и в никакъв случай не Ви е избавила. Явно е, че Вие философски понасяте ударите на ориста и се държите до висша степен почтено.

Възможни са нови запознанства и във Вашето обграждане ще се появят хора, които ще Ви схващат и ценят.
 

Рак

Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош - просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.
 

Лъв

Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.
 

Дева

Може би планирате колекция в дома си, а в случай че още не сте почнали, е време да се захванете. Не е наложително да подготвите храна за цялостен квартал. Ако желаете, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят довечера, с цел да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да извършите всякакво друго предложение, стига то да Ви се коства задоволително.
 

Везни

Деловата Ви интензивност е намалена, само че това няма да повлече след себе си професионални загуби. Дори и нищо да не вършиме, нещата ще се подредят по допустимо най-хубавият метод за Вас. Възможен е прелестен сърпрайз или непредвиден знак на внимание, а не е изключена и непредвидена покана. Не би трябвало да експериментирате с развлеченията, а е по-добре да се ограничите с тествани от времето наслади.
 

Не консумирайте бира или корав алкохол.

Скорпион

Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма някакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се отличава изключително от нормалното Ви, звездите предлагат, да измислите нещо, тъй като в противоположен случай ще Ви заподозрат в престореност.
 

Стрелец

Не бъдете прекомерно доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, тъй като е по-добре своите секрети да знаете единствено Вие. Денят е съвършен за пътувания, командировки и премествания, само че има заплаха да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви отговорности във финансово и делово отношение и по тази причина ще спорите с всички поред, само че в полза на истината – без съществени последици. Днес ще завърши и един тежък интервал в работата, през който сте минали в последно време. Освежете се через разходка на чист въздух.
 

Козирог

Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.
 

Водолей

Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.
 

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР