Зодия Телец да избягва тегленето на пари от банкомат на

...
Зодия Телец да избягва тегленето на пари от банкомат на
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 май вторник: Да не тегли пари от банкомат зодия

Зодия Телец да заобикаля тегленето на пари от банкомат на 7 май.

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Денят е подобаващ за спокойни занимания. Жизненият Ви капацитет е намален и не би трябвало да надценявате своите благоприятни условия. Не са за препоръчване съществени физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това през днешния ден е извънредно уместно време за срещи с родственици и развлечения в фамилен кръг. Трябва да се признае, че няма доста да Ви върви, та по тази причина от тези, работи, за които би трябвало да разчитате на шанс, е по-добре да се откажете. Може да очаквате триумф, в случай че разчитате единствено на себе си.

Телец

Вероятни санеприятности, свързани с напредване на далечни дистанции. Предстоят Ви сполучливи взаимоотношения, свързани с хора от друга просвета и вяра.Ако сте родител, ще се наложи да отделите повече време на някой от младите членове на фамилията. Ако още нямате деца, посветете този ден на реализация на Вашите креативен проекти. Днес е точното време за отричане от решителна крачка и отричане от старите навици. Не се отдавайте на съжаления по предишното, и тогава всички Ваши замисли ще се осъществят. Всички проблеми през днешния ден, по един или различен метод, ще бъдат свързани с финанси.

Не теглете пари от банкомат, тъй като бързо ще ги пръснете за нелепости.
 

Близнаци

Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обийкновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.
 

Рак

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
 

Лъв

Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.
 

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...
 

Везни

Упоритият труд е правилен и благонадежден път към триумфа. Нямате причина да се оплаквате от несправедливостта на ориста, защото всеки получава заслуженото. Денят е подобаващ за осъществяване на съществени договаряния, до колкото нищо и никой няма да пречи нито на Вас, и да Ви отвлича от предмета на разискване. Може да решавате финансови въпроси, а в това ще Ви помогне интуицията. Отбошенията с околните може да дават мотиви за безредици. Много е мъчно да се резервира спокойстви, а то е извънредно належащо, с цел да може да се оправите с всичко. И недейте да се ръководите от емоцооте: през днешния ден те могат да Ви заведат до задънена улица.
 

Скорпион

Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден няма да е елементарно да Ви заяви за нещо, което е извънредно неприятно, само че в случай че има нещо такова в живота Ви, все- отново ще би трябвало да Ви го каже. Можете да не му показвате своето възмущение или отегчение, а да ги запазите за себе си. Парата ще изпуснете, когато сте сама.
 

Риби

След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР