Зодиакалният знак е ключът към психологическата съвместимост с останалите хора.

...
Зодиакалният знак е ключът към психологическата съвместимост с останалите хора.
Коментари Харесай

13 зодиакални двойки, които са били заедно и в предишен живот

Зодиакалният знак е ключът към психическата съгласуемост с останалите хора. Освен това някои зодии имат астрологично влечение да бъдат привлечени от съответни зодии и да основават най-силните и щастливи връзки с тях. Според някои астролози представители на тези зодиакални двойки даже може да имат кармична връзка и да са били дружно в предходен живот на нашата или друга планета.

1. Овен и Водолей
Съвместимост: 100%

Те в никакъв случай няма да скучаят дружно, което прави техния съюз доста забавен и здрав десетилетия след сватбата. Това е най-редкият случай, когато хората могат напълно хармонично да основат взаимен фамилен бизнес и да не скапват персоналните си връзки.

2. Телец и Рак
Съвместимост: 93%

Те са съществени един към различен, улавят скритите потребности и стремежи на пратньора си. Телецът и Ракът могат да се гордеят с тясна физическа и прочувствена връзка, която не се среща постоянно в наши дни. Много е прочувствено по какъв начин тези знаци са откровено привързани един към различен и признателни на половинката си за тази мощна връзка.

3. Близнаци и Козирог
Съвместимост: 97%

Тези зодии имат феноменална духовна връзка, с помощта на която се усещат мощно привързани един към различен даже от разстояние. Буквално на втората среща и двамата получават чувството, че се познават от години, а може би и от предходен живот.



4. Рак и Риби
Съвместимост: 90%

Тези знаци пулсират на едни и същи честоти. Те се схващат добре между тях и се гордеят със способността си да построяват мощна връзка. Те нямат потребност да се приспособяват към капризите на колегата си, тъй като са твръде сходни на техните лични. Те се схващат извънредно добре, правят оценка обективно половинката си, а също по този начин са способни да съчувстват и да вършат отстъпки.

5. Лъв и Стрелец
Съвместимост: 100%

Тези знаци обичат живота, себе си и приключенията и на тази основа те се събират и основават хубав и мощен съюз. И Лъвовете, и Стрелците са непримирими и постоянно подготвени обилно да простят. Лесно се схващат, защото имат сходни усети и правила.

6. Дева и Телец
Съвместимост: 92%

Тихи и практични, тези знаци бързо намират общ език. Връзката им наподобява на муден валс, а не на буйно танго. Това е същата онази обич, която приказките и легендите описват, завършвайки историята с финалните думите: „ И те заживели дълго и щастливо до края на дните си “.



7. Везни и Близнаци
Съвместимост: 93%

Връзката на тези знаци е възвишена, поетична и учредена на интелектуална връзка. Способни са да се влюбят не във външния тип, а в възприятието за комизъм и харизмата на другия. Те са същински другари, които споделят всички секрети с колегата си.

8. Скорпион и Рак
Съвместимост: 91%

Понякога, когато двама влюбени се съберат дружно, любовта им пламва блестящо, само че не за дълго. Ако обаче единият от тях е Скорпион, а другият - Рак, подобен съюз може да бъде безукорен. Не е нужно да се забавляват един-друг, задоволително е просто да мълчат един до различен. 

9. Стрелец и Овен
Съвместимост: 92%

Тези авантюристи са идеални един за различен, макар че имат твърдоглав и от време на време раздразним темперамент. Може да се оправят и с най-трудните житейски тествания, стига да са близо и да се поддържат.

10. Козирог и Телец
Съвместимост: 89%

Те се обожават безпределно и са необикновено буйни. Между тези два знака съществува толкоз мощна химия, каквато няма друга астрологична двойка.  Това, което я сплотява най-вече, са възприятията на надеждност, самообладание, лоялност, старание и целенасоченост.

11. Водолей и Близнаци
Съвместимост: 95%

Тук сътрудниците не се стремят да бъдат разбрани от другите, тъй като главното за тях е взаимното съгласие и яснотата в връзките с половинката. Именно те се влюбват от пръв взор и могат да се оженят единствено няколко седмици след първата среща. Близнаци и Водолей не се опасяват да споделят своите невероятни хрумвания един с различен, усещайки надеждното рамо на своя сътрудник.

12. Риби и Скорпион
Съвместимост: 100%

Тези знаци доста тънко и интуитивно се усещат един различен, тъй че съвсем в никакъв случай не се карат. Понякога наподобява, че четат мислите си. И не се опасяват да бъдат прекомерно сантиментални и да показват постоянно и намерено възприятията си към своя сателит.

13. Везни и Лъв
Съвместимост: 95%

Везните, като въздушен знак, вършат мощни връзки освен с представители на своя детайл, само че и с такива от огнената буря. Сред тях изключително се открояват Лъвовете, подготвени на всичко за своя обичан. Като предписание това са доста запаметяващи се, истински двойки, които хващат окото на празненства и могат да основат страховит тандем.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР