Знаменитостите приятелки Шер и Мерил Стрийп пресъздадоха своята емблематична снимка

...
Знаменитостите приятелки Шер и Мерил Стрийп пресъздадоха своята емблематична снимка
Коментари Харесай

Шер и Мерил Стрийп се събират отново след 40 години и носят съвпадащи тоалети от миналото

Знаменитостите приятелки Шер и Мерил Стрийп пресъздадоха своята емблематична фотография повече от 40 години, откогато е направена, когато се събраха още веднъж на шоу за музикални награди.

Двойката беше забелязана да наваксват, до момента в който участваха на музикалните награди на iHeartRadio в понеделник (1 април), където Мерил се причисли към Шер на сцената, с цел да й връчи премия. 77-годишната Шер и 74-годишната Мерил надали са остарели, до момента в който се прегръщаха на сцената и демонстрираха, че другарството им е издържало тестването на времето.

Докато Мерил връчваше премията на своя дълготраен другар, тя сподели на аудитория: „ Шер има връх номер едно през всяко едно от последните седем десетилетия. Тя е единствената жена в историята на Съединени американски щати, която е постигнала това. Какво е належащо, с цел да имаш такива крайници? Всички желаеме да знаем. Не е Вече 15 минути популярност, късметлия си, в случай че получиш седем секунди от нечие прекратено внимание, без значение седем десетилетия. "

За всички най-нови новин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР