Знам в какъв момент идвам, имах време доста да помисля

...
Знам в какъв момент идвам, имах време доста да помисля
Коментари Харесай

Николай Костов: Знам в какъв момент идвам и поемам цялата отговорност

" Знам в какъв миг пристигам, имах време много да помисля по въпроса и поемам цялата отговорност. Очаквам да бъда подсилен от почитателите и управлението, което е доста значимо за мен ", обви Николай Костов при започване на конференцията, на която беше показан публично като треньор на Левски, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Специалистът беше приветстван от изпълнителния шеф Даниел Боримиров, който му подари фланелка с №1 на клуба. " Желая му доста триумфи с обичания отбор. Знам, че ще е мъчно, защото през идващия сезон Левски ще се бори за първото място и Купата ", разгласи началникът и даде думата на Костов.

" Добър ден, ще се постарая да бъде оптимално къс. Искам да показва екипа, с който ще работя Божидар Митрев – треньор на вратарите, Тимур Скорак – кондиционен треньор, Кирил Нестеренко – помощник-треньор. Поканил съм Саид Ибраимов и се надявам в най-скоро време да се включи в нашия екип ", бяха първите думи на Костов като треньор на " сините ".

" Разговорите с управлението продължиха толкоз, колкото би трябвало. Тепърва ще би трябвало да се опозная с футболистите. Наистина доста се вълнувам. Схемата на игра зависи от трансформациите на състава. Левски би трябвало да владее топката през огромна част от времето. Това ще бъдя моят цел номер 1 “, продължи треньорът.

Костов разяснява жребия за евротурнирите. Левски научи противниците си във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите: „ Доволен съм от жребия, само че дано да обърнем внимание на нашата подготовка. Всяка опция, която имаме ще се опитаме да я вземем в Европа ".

„ Не можах да се оправя с работа при предходния ми интервал, тъй като имаше доста напрежение. Умишлено не желая да се връщам към тогава. За мен е значимо да бъде признат от играчите, ние с футболистите би трябвало да извървим тежък път и да се оправяме с компликациите. Трябва да убеждаваме публиката да ни има вяра с играта си. Аз знам, че съм подценяван. Напрежението идва от там, от където не очакваш. Надявам се да бъде подсилен и от публицистите и от публиката “, приключи Николай Костов.

Даниел Боримиров внесе конкретизиране, че Филип Кръстев персонално му е отказал да продължи да играе за Левски и, че Николай Костов не е постовял високи финансови искания на " сините " за разлика от други треньори. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР