Знам позицията на Русия, знам какво предлага Русия на Украйна.

...
Знам позицията на Русия, знам какво предлага Русия на Украйна.
Коментари Харесай

Лукашенко: Защо Украйна не се интересува от преговори с Русия – отговорът е във Вашингтон

Знам позицията на Русия, знам какво предлага Русия на Украйна. Но за какво Украйна, на чиято територия в действителност има война, военни дейности, умират хора, не се интересува от тези договаряния, е различен въпрос. Но отговорът на този въпрос може да бъде открит във Вашингтон “, сподели Лукашенко в изявление за , предава вестник

Лукашенко добави, че би било „ недопустимо “ потреблението на нуклеарни оръжия, само че не може да каже дали Русия има такива проекти.

„ Не единствено, че потреблението на нуклеарни оръжия е недопустимо, тъй като е тъкмо до нас – ние не сме оттатък океана като Съединените щати. Но дали Русия е способна или не е въпрос, който би трябвало да зададете на съветското управление “, съобщи Лукашенко.

Президентът отбрани нашествието на Русия в Украйна, която стартира на 24 февруари. „ Но аз не съм задоволително потънал в този проблем, с цел да кажа дали върви по проект, както споделят руснаците, или както го чувствам. Искам още един път да подчертая, имам възприятието, че тази интервенция се проточи “, добавя президентът.

Той също по този начин твърди, че Украйна „ предизвика Русия “ и настоя, че Беларус се застъпва за мир. „ Категорично не одобряваме никаква война. Направихме и вършим всичко в този момент, с цел да няма война “, добавя още Лукашенко.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР