Знам достатъчно за къщата в Барселона и затова ще дам

...
Знам достатъчно за къщата в Барселона и затова ще дам
Коментари Харесай

От подиума до „Барселонагейт“: Коя е Ивайла Бакалова?

Знам задоволително за къщата в Барселона и по тази причина ще дам показания като очевидец. Получавала съм закани поради този случай “. Това съобщи някогашната „ Мис България “ Ивайла Бакалова пред кореспонденти, преди да влезе в постройката на прокуратурата.СГП предложи на основния прокурор Иван Гешев да изиска депутатския имунитет на Бойко Борисов поради досъдебното произвеждане по случая.

Коя е Ивайла Бакалова?

Ивайла Бакалова е български модел и носителка на купата " Мис България- Вселена ".Престижната за това време купа, тя печели през 2001-ва година, като по-късно взема присъединяване в „ Мис Вселена– 2001 “ вПуерто Рико, и „ Модел на Вселената " вИстанбул– 2001 година

Бакалова има сестра близначкаБожидара Бакалова, която се занимава с мода и има лична фешън линия.

Ивайла има щерка Рая, родена през 2003 г.През декември 2022 се роди втората ѝ щерка Вяра.

Барселонагейт

Ивайла Бакалова е основен очевидец по делото „ Барселонагейт ”. Тя беше разпитана в сряда.

„ Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай ”, съобщи пред Нова телевизия шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Според Станкушев някогашната манекенка би трябвало да каже истината и съдът да даде ход на делото.

" Радвам се, че прокуратурата се разсъни и стартира да проверява ", сподели Бакалова. " Мисля, че доста хора знаят доста по този проблем, просто несъмнено ги е боязън да приказват ", добави тя.

Бакалова напомни, че мъжът до нея (Веселин Денков – б. р.) също има остарели обвинявания, които съдът не приема и по тази причина връща следствията.

Ивайла Бакалова е в близки връзки с някогашната манекенка Борислава Йовчева. Тя съгласно журналистическото следствие, откъдето потегли целият случай и в което бе забъркано името на някогашния министър председател Борисов, живеела дружно с детето си в първокласното барселонско имение - обект на полицейското внимание. Имотът бил апортиран на нейна компания. А втората компания съгласно разкритията на Елена Йончева тогава осъществила крупни доходи от хора, свързвани с Борисов.

Още през 2021 година, откакто абсурдът към този момент бе избухнал, Бакалова даде изявление пред " Антикорупционен фонд ", в което описа, че е пособия на Борислава Йовчева в Дубай, където живее от години.

Сега го разясня, тъй като в последна сметка това е тип семейство за господин Борисов, макар че той отхвърля. А моето семейство е от 7 месеца в ареста ", споделя Бакалова. Интервюто е обещано, откакто брачният партньор й Веселин Денков бе задържан с обвиняване за лихварство. Разговорът на Бакалова с фонда е броени седмици след рухването на последното държавно управление с министър председател Бойко Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР