Знам, че всяка майка казва същото, но когато и да

...
Знам, че всяка майка казва същото, но когато и да
Коментари Харесай

Омъжих Се За Грешния Човек И Това Е Най-Разумното Ми Решение

Знам, че всяка майка споделя същото, само че когато и да се зачудя каква е задачата на живота ми просто поглеждам 3-те ми дребни дечица и ми излиза наяве. Ние не сме на планетата поради себе си, а с цел да създадем света едно по-хубаво място за живот.

2. Той ми оказа помощ да заставам крепко на двата си крайници

Преди брака, аз бях доста нерешителен човек, който в търсене на любовта, живееше в някаква своя приказка. Това ме води в доста връзки, които бяха всичко, с изключение на хубаво прекарване. Той ме накара да осъзная, че самотата може да съществува и когато не си самичък. Затова разбрах, че е време да преодолея страха от възприятието си за самотност и най-сетне да съумея да се насладя на времето, което е единствено за мен.

3. Той ме накара да бъда упорита

Това, че имаме 3 деца не значи, че аз трябваше да сложа завършек на кариерата си. Моята цел е да стана създател на няколко книги и да имам своя лична компания. И знаете ли какво? Успях, с помощта на него. Той, който ме научи, че всичко е допустимо, единствено в случай че се желае.

4. Той ме накара да се сблъскам със себе си

Когато се ожених за неправилния човек, тогава към този момент нямаше избавление – трябваше да се сблъскам със себе си и своите дефекти. Те съществуват и точно той ми уточни тях, а аз колкото и да не желаех да чуя за моите дефекти обаче бях наясно, че брачният партньор ми е прав.

В последна сметка се разведохме, тъй като разбрах, че повече обичам да съм сама. Бракът с неправилния човек ме научи да бъда смела … и тогава желаех бракоразвод./zajenata.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР