Знаете ли за десетата планета от нашата слънчева система, която

...
Знаете ли за десетата планета от нашата слънчева система, която
Коментари Харесай

Планетата Седна и ФАТАЛНОТО въздействие, което ще окаже върху Земята през 2023

Знаете ли за десетата планета от нашата слънчева система, която бе открита през 2003 година? Какво не е наред с нея и за какво тя ще промени изцяло нашия свят? Повече информация дава астроложката и тароложка Юлия Лифанова.

На 14 ноември 2003 година учените съумяха да надникнат оттатък мистичния пояс Купър – доближиха оттатък владенията на Плутон, където откриха забавен нов свят от неразучени небесни тела. Основното им изобретение е планетата Седна, която се намира на разстояние 150 милиарда км от Слънцето и прави цялостен оборот към звездата за 11 400 години.

В астрологията се счита, че всяка планета се усеща, когато на Земята се случват събития, които подхождат на нейните характерности и природа. Например планетата на науката Уран е открита през 1781 година, когато в Англия са направени изобретения, които прекатурват международното произвеждане (предачна машина, парна машина, печатарска машина). А Плутон (планетата на финансите, войната и трансформацията) е открита сред двете войни – през 1930 година

Що се отнася до Седна, тя е открита по време на извънредно торнадо - на 14 ноември 2003 година в източните щати на Съединени американски щати се появява торнадо, вследствие на което повече от милион души остават без електричество. Очевидно в астрологията Седна е владетелка на естествените бедствия, защото с изключение на урагана, през 2003 година учените обърнаха внимание на повишението на равнището на водата в океаните.

Ако вземем поради цикличността (въртенето към Слънцето, което съгласно разнообразни източници е от 10 000 до 12 000 години), тогава предходното оптимално доближаване към Земята се дължи на стоплянето на климата и отдръпването на последния хладилник, както и повишение на равнището на океана, което води до наводнения, по-специално, " скок " сред Евразия и Америка.

Освен това всяко доближаване на Седна до Земята носи на хората нови изобретения - колело, лък и стрели, появяването на нови осведомителни технологии.

През 2023 година планетата Седна минава последните градуси на знака Телец и на 16 юни навлиза в съзвездието Близнаци, което дава отговор за осведомителните технологии, пробивите в региона на връзките, изобретенията на джаджи и транспортни системи.

Това значи, че по отношение на влизането в ново съзвездие първо ще преживеем някаква злополука (например колапс на интернет или телекомуникации), а по-късно постепенна промяна на информационните системи. Бъдете деликатни, когато планирате пътувания през юни - по-добре изберете най-сигурния превоз или разчитайте на пътешестване на къси дистанции. Най-опасната дата е нощта на 16 против 17 юни.

Освен това Седна ще сложи в тригон Плутон във Водолей, което ще промени отношението към интернет и връзките през идващите 20 години освен на Земята, само че и в границите на проучването на космоса. А това значи, че човечеството тази година може да загуби една от обществените мрежи или даже да има световен интернет срив.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР