Знаете ли историята за алкалната диета на д-р Варбург?Ако не,

...
Знаете ли историята за алкалната диета на д-р Варбург?Ако не,
Коментари Харесай

Лекарство за рак, скрито от хората? Или какво е алкалната диета?

Знаете ли историята за алкалната диета на доктор Варбург?

Ако не, време е да я разберете. Става дума за теза – интрига. А точно: твърди се, че още в  далечната 1923 година, един човек е разкрил лекуване за  бича на актуалния човек – заболяването рак.

Ученият, направил това е доктор Ото Хайнрих Варбург и малко на брой знаят за неговото изобретение, тъй като се счита, че  истината е била ловко прикрита от фармацевтичните промишлености.

Д-р Варбург открива, че появяването на ракови кафези в човешкото тяло е резултат от антифизиологичен метод на живот, антифизиологично хранене и липса на придвижване. В резултат на изброените, в организма се основава кисела среда-подходяща за появяването на рака. Според него, клетъчната киселинност е  причина за изхвърляне на кислорода.

 „ Намаляването на кислорода и увеличение на киселинността в организма са две страни на един и същи орден: в случай че някой има едното, има и другото. Реално  киселата среда е среда без О2 .„ – декларирал ученият.

Единствено раковите кафези са анаеробни (не поемат кислород), затова не могат да оцелеят при съществуването на високи концентрации на О2 в организма.

Здрави кафези без  35 % О2 могат да се трансформират в клетка с рак единствено за два дни. Всички естествени кафези имат потребност от О2, само че клетките с израстък могат да живеят без О2. Това е особено предписание . ” – изяснява доктор Варбург.

Според него ракът е предпазен механизъм на кафези в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без О2!

Туморните тъкани са киселинни, до момента в който здравите тъкани са алкални.

Храната, която одобряваме, според от  протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, подсигурява и основава условия на киселинност или алкалност в тялото.

Киселинността и алкалността се мерят с PH, чиито стойности минават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от  7 до 14 алкална. Здрав човек има PH в кръвта сред 7,4 и 7,45. Ако PH цената при някого е под 7, този човек изпада в кома.

Ето някои храни, които усилват киселинността на организма:

–          рaфинирана захар и всички нейни производни;

–          артикули от скотски генезис (мляко и сирене),сол;

–          рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени произведения, торти, бисквити);

–          хляб;

–          маргарин;

–          кофеин (кафе, черен чай, шоколад);

–          алкохол;

–          цигари;

–          всяка варена храна (храносмилането унищожава кислорода и покачва киселинността на храната), цялата промишлено модифицирана храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други;

А ето и храни, която алкализират организма:

–          Всички сурови зеленчуци – те създават О2 за разлика от термично обработените.

–          Плодовете създават доста О2.

–          Водата е значима за производството на О2. Хроничното напрежение е доста значимо и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни болести.

–          Движението дава О2 на цялото тяло. Неслучайно, заседналият метод на живот унищожава здравето.

За да живее човек здравословно,  е належащо да приема 60% алкална храна.

За болните алкалната храна, която одобряват би трябвало да е най-малко 80%.

И още нещо неизмеримо, което твърди доктор Варбург…

Химиотерапията не лекува рака! Напротив – тя усилва киселинността на организма дотам, че тялото би трябвало да стартира да харчи запасите на О2 и, с цел да обезврежда киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, в ноктите и косата. Затова и пациентите подложени на химиотерапия губят косата си.

Теза за „ алкалността на тялото ” се удостоверява и от различен експерт –  един от международно известните хирурзи Д-р Джордж Криле Кливиленд, който споделя по този начин :

Всички типове гибел, наречени “естествени ” не са нищо друго с изключение на последна точка на киселинно наситено тяло “.

Инфо: www. e-zdravey.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР