Знаете ли, че когато става въпрос за загуба на тегло,

...
Знаете ли, че когато става въпрос за загуба на тегло,
Коментари Харесай

Възстановете черния дроб и се избавете от излишното тегло за 30 дни

Знаете ли, че когато става въпрос за загуба на тегло, главният орган, който предизвиква този развой, е черният дроб?

Въпреки обстоятелството, че стомахът реагира на храносмилането на мазнините, тази деликатна и комплицирана задача е съответно изпълнена единствено с естественото действие на черния дроб и жлъчния мехур.

Ако черният дроб не работи в естествен режим, мазнините не се усвояват вярно от тялото. И още, метаболизмът се забавя и това води до прекалено струпване на отрови в организма. Ето за какво можем да кажем, че здравият черен дроб е синоним на положително здраве и благоденствие. И с цел да осигурим нужната грижа на най-големия вътрешен орган на нашето тяло, е значимо да се храните вярно - което води до здравословен метод на живот.

Ще ви предложим проект за здравословно хранене, като включите тези осем продукта във вашата диета и доста скоро ще забележите позитивен резултат. Ако можете да поддържате диета с ниско наличие на мазнини и отделите от свободното си време за физическа интензивност, ще забравите за такива нездравословни привички като тютюнопушенето, а след 30 дни ще бъдете прелестно сюрпризирани от измененията, настъпили с тялото ви.

1. Скилидка чесън на празен корем

 Чесън оказва помощ на черен дроб

Това към този момент е класика в националната медицина – да ядеш заран на празен корем самун и чесън. Известно и потвърдено лекарство за доста болести. За да избегнете дискомфорта и неудобството заради неприятния мирис, се предлага да сдъвчете лист от прясна мента.

2. Един грейпфрут дневно

Той превъзходен артикул за здравето на черния дроб. С високото си наличие на витамин С и антиоксиданти в него, той способства за естествените функционалности за разчистване на черния дроб. Би било отлично, в случай че закусвате всекидневно прясно изцеден сок от грейпфрут. Това ще помогне доста освен на имунната система, само че и на храносмилателната. Веднага ще се почувствате по-леки и радостни.

3. Кафе или зелен чай

 Възстановете черния дроб и се избавете от непотребното тегло за 30 дни

Това предложение е за закуска. Можете да ги редувате: един ден – кафе, а на другия- зелен чай. Обърнете внимание на подсладителя, в случай че имате потребност от подобен. Предпочетете меда и стевията пред рафинираната захар. И двете питиета са богати на антиоксиданти, катехини и полифеноли, всички тези съставни елементи са идеални за грижата на черния дроб. Само не забравяйте, че всичко положително е в мярката, никога не трябва да злоупотребявате с тези питиета.

4. Авокадо

Често препоръчван плод. И всичко това с помощта на обстоятелството, че този плод е богат на омега-3 мастни киселини. Те са потребни за сърцето и способстват за производството на глутатион - съединяване, което оказва помощ да се унищожат токсините и мазнините.

5. Елда

 Възстановете черния дроб и се избавете от непотребното тегло за 30 дни

От нея можете да приготвите доста десерти, да изпечете самун и така нататък Тя контролира метаболизма на мазнините с помощта на съединението инозитол. То защищава черния дроб и подтиква производството на избрани хормони. Помага за пречистването на тялото от отрови (примерно лекарства) и глюкоза. Тя е една от най-хранителните зърнени храни, богата на протеини и есенциални аминокиселини, които ни обезпечават сила и подкрепят здравето като цяло.

6. Артишок

Великолепен артикул за вечеря, с който елементарно се поддържа стройна фигура. Опитайте да включите във вашата диета артишок, тя освен ще се погрижи за здравето на черния дроб само че ще помогне и на панкреаса. Естествените ензими от артишок работят като регенеративни, оптимизиращи и защитни субстанции. Те способстват за процеса на асимилация на мазнините. Заслужава си да се насладите на този артикул няколко пъти в седмицата.

7. Куркума

 Възстановете черния дроб и се избавете от непотребното тегло за 30 дни

Любимата фалшификация на черния дроб. Добавяйте я към вашите ястия от ориз, постни или с месо; подсладете чай с мед, прибавете малко куркума и към този момент имате сензационно детокскиращо лекуване и чудесно противовъзпалително лекарство с доста антиоксиданти.

8. Лечебно средство за лекуване на черен дроб от стафиди и цвекло

Тази напитка е естествено средство за възстановяване на положението на черния дроб, която ще ви помогне да се отървете от непотребните килограми и да ви обезпечи една добра доставка на витамини, минерали и антиоксиданти. Ето какво ви е нужно:

 Възстановете черния дроб и се избавете от непотребното тегло за 30 дни

- 2 ½ ч.ч. вода;

- 2 ½ ч.ч. цвекло;

- 0. 5 ч.ч. стафиди;

- Сока от 2 лимона.

Поставете водата на котлона да заври и я отстранете. Добавете стафидите и цвеклото към нея и покрийте съда с похлупак, оставете напитката да престои и охлади за към 1 час. Поставете лечебната напитката в блендер и разбъркайте до хомогенна примес.

Изцедете сока на лимоните и го прибавете към получения коктейл за детокс, разбъркайте деликатно. Консумирането на тази напитка е най-добре заран в 5 поредни дни, задоволително е по 1 чаша дневно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР