Знаете ли, че има повече от 100 вида целувки и

...
Знаете ли, че има повече от 100 вида целувки и
Коментари Харесай

15-те най-популярни видове целувки

Знаете ли, че има повече от 100 типа целувки и че всеки от тях показва разнообразни усеща? Ето за какво устните могат да разкрият доста неща за характера на индивида и за държанието му в връзките. Всичко това е обяснено в книгата на Шарил Кършенбаум " Науката за целуване ".

Ето какво значат 18-те най-популярни типа целувки:

Френската целувка

Френската целувка е един от най-популярните типове целувки измежду двойките, защото е най-горещата и най-страстната от всички целувки. Не е загадка, че такава целувка се свързва с връзка, която е на върха на нейната пристрастеност - сътрудниците просто не могат да спрат да се любуват един на различен.

Експерти настояват, че една френска целувка е нещо като изкуство, на което всеки би трябвало да стане занаятчия

Бързата целувка

За разлика от френската целувка, бързата целувка е подобаваща, когато се срещате на обществено място. Затворените устни допират единствено устните на колегата ви.

Целувка по бузата

Лека целувка по бузата нормално значи " Здравей! " В някои страни тя замества ръкостискането. Ако целувката е много дълга, тя може да докара до по-страстни целувки в бъдеще. Най-често, с тази целувка, човек припомня на колегата си за тяхната обич.

Въздушна целувка

Кой споделя, че целувката се отнася единствено до физически контакт? Въздушната целувка е проява на вашата отдаденост и метод да разговаряте с обичания си от разстояние. Тя може също да алармира флирт.

" Заключена " целувка

Това е целувката, в която сътрудниците желаят да се оттеглен, само че устните им не могат да се наситят едини на други. Чувства се по този начин, както наподобява: нямате доста време и би трябвало да бързате, само че въпреки всичко желаете да се насладите на наличието на колегата си.

Ангелска целувка

Това е целувка, при която един от сътрудниците целува клепачите на обичания си, до момента в който почиват. Това е един от най-ярките и най-нежните способи да покажете възприятията и грижите си. Освен това, това значи, че сътрудниците си се доверяват взаимно.

Целувка по носа

Целувката по носа или ухапването на носа е забавен метод да привлечете вниманието на колегата си, което постоянно води до усмивка. Освен това, това е добър метод да се извините, без да кажете нито дума, и да забравите за всевъзможни пострадвания.

Целувка по челото

Тя се назовава още " целувка на майката ", тъй като демонстрира грижа и отдаденост.

Целувка по ухото

Ухото е един от най-чувствителните органи. Но такива целувки по ушите могат да бъдат чувствителни за някои хора. Ето за какво тази целувка се употребява за предизвикателство на смях или ободряване на някого.

Целувка на меката част на ухото

Тази целувка е интимна, защото е ориентирана към ерогенна зона за множеството хора. Такава целувка е една от най-романтичните целувки, която постоянно служи като въведения към по-страстни дейности.

Целувка по ръката

Това е една от най-древните целувки, която показва почитание и удивление.

Според старите обичаи, единствено в случай че мъжът е по-възрастен от дамата, може да си разреши да допре ръката й с устните си. В други случаи мъж, който желае да целуне ръка на жена си, би трябвало да падне на коляно. Целувката може да бъде съпроводена и от комплимент.

Целувка по врата

Предната и страничната част на шията са в действителност чувствителни. Ето за какво двойките, които са в близки и интимни връзки избират такива целувки. Понякога такава целувка е единствено въведения.

Целувка с едната джука

Това е тип целувка, когато човек " употребява " единствено една от устните си (долната или горната). Това е целувка на щастливи хора, които в действителност са влюбени и имат общи проекти за бъдещето си.

Ескимоска целувка

Това не е просто целувка, а сладко изложение на обич. В една ескимоска целувка, сътрудниците си разтриват носовете напред-назад един против различен.

Има разбиране, че такава целувка се е появила измежду хора, които са живели в леден климат. Те търкали носовете си, с цел да избегнат измръзване на устните си. В допълнение, в някои африкански страни подобен жест е опция на здрависване.

Вакуумна целувка

Това е доста мощна целувка, която изисква доста старания и оставя след себе си приятна отмалялост.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР