Знаете, колко се радват по-малките дечица, когато им правите мехурчета

...
Знаете, колко се радват по-малките дечица, когато им правите мехурчета
Коментари Харесай

Тази жена започна да смесва веро за миене на съдове с бакпувер. А резултатът ще ви удиви, трябва да го пробвате и вие (ВИДЕО)

Знаете, какъв брой се радват по-малките дечица, когато им вършиме мехурчета от сапунена пяна. Обикновено за задачата се употребява веро или течен сапун. Образувалите се мехурчета са, по принцип, дребни – с диаметър рядко преизпълнен няколко сантиметра, а също така са малко живеещи! Причината е в нестабилното деяние сред повърхностното напрежение и вискозитета на образувалите се мехурчета сапунена пяна. И дечицата с право се сърдят – желаят нещо по-трайно и огромно. Има обаче метод физичните закони да бъдат сложени „ в работа “ на подрастващите. Вижте на видеото по какъв начин може да създадете релативно трайни, големи по мярка „ сапунени балони “, някои с диаметър към 80 см!

За задачата ви са нужни следните принадлежности:

междинна по размери кофа, 2 гладки пръчки с почти кръгло сечение (диаметър към 1 см) и дължина 50 – 60 см, 250 мл веро или течен сапун, 1 с.л. гуарова гума (E412) (хранителна добавка от групата на стабилизаторите, с която се усилва вискозитета на течности), 1 с.л. бакпулвер, 16 ч.ч. (около 3.2 л) вода и задоволително здрав памучен конец с дължина 2 – 2.5 м. Как да употребявате тези принадлежности ще разберете от видеото. Във всеки случай процедурата по правене на приспособлението за генериране на гигантските мехури е задоволително обикновено, с цел да бъде възпроизвеждано с лекост. И с него вие фактически ще зарадвате неимоверно децата, довеждайки ги до екстаз!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР