Знаете как, когато започнете връзката си, в първите месеци всичко

...
Знаете как, когато започнете връзката си, в първите месеци всичко
Коментари Харесай

Какво представлява фазата на медения месец и как да я задържите за по-дълго във връзката си

Знаете по какъв начин, когато започнете връзката си, в първите месеци всичко се случва като в приказка. Усещате пеперудите в стомаха си, чувствате се като дребни деца, когато си пишете с колегата си, хрумват ви разнообразни изненади и не можете да спрете да се усмихвате. Това обаче отминава с времето, тъй като свиквате един с различен и страстите някак се балансират.

Първоначалната фаза, която е най-вълнуваща за една връзка се назовава етапа на „ медения месец “. Тя се усеща тъкмо като подобен – непрекъснат физически контакт, внимание, милувки и мощни страсти.

Съвети, с които да укрепите връзката по време на финансови проблеми

Когато този миг отмине, може да преминете през съществени реализации и рецесии. Това е подбудено от вътрешната ви неустойчивост и горест по отминалата бурна страст. Колкото по-бурно е началото, толкоз по-рязък е спадът. Добре е да си припомняте, че връзките на хората би трябвало да са уравновесени и постоянно да сте подготвени да работите за тяхното непрекъснато възстановяване. Спадът може да е мъчителен пренос както за вас, по този начин и за колегата ви. Често сходни спадове стават и аргументите за разлъка, само че половинките би трябвало да са подготвени да останат дружно и открият салдото във взаимоотношенията си.

Доброто и злото са неизменима част от живота и от всекидневието ни, по тази причина би трябвало да сте подготвени да посрещате освен забавните и изпълнени с страсти моменти дружно, само че и спадовете.

Как да не напускате „ етапа на медения месец “
Защо двойките се карат за пари?
Твърди се, че сексът, децата и финансите са трите съществени източника на спор в една връзка. Но за третото ни е най-трудно да приказваме...
Прочети повече
Открийте какво ви носи тръпка в връзките ви и го пресъздавайте по-често. Намерете дребните жестове, които карат сътрудниците ви да се усмихват и се стремете постоянно да вършиме всекидневието им по-добро.

Важна е връзката и това да сте способни да показвате себе си без боязън пред другия. Ако имате проблеми, не ги изнасяйте към външни хора, а говорете между тях – това е пътят един към различен и пътят на доближаването.

5-те зодии, които се нуждаят от повече персонално пространство във връзката

Търсете рационализиране

Когато надграждате себе си, уменията и знанията си, по този начин ставате освен по-интересни персони в обществото, само че и постоянно имате нещо ново за връзката си. Не усядайте на едно и също равнище – дерзайте, развивайте заниманията и ползите си, изпробвайте нови неща с колегата си и пътувайте! Пътуването и споделените интензивности носят сближение и сериозно мислене дружно в обстановките. Така ще разширите спомените си дружно и ще изградите по-здрава и постоянна връзка един с различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР