Знаете, че у нас в магазините се предлагат основно 3

...
Знаете, че у нас в магазините се предлагат основно 3
Коментари Харесай

Каква вода да консумираме – трапезна, изворна или минерална?

Знаете, че у нас в магазините се оферират главно 3 типа вода. Това са трапезна, минерална и изворна. Когато пристигна ред да си закупим транспарантната течност, нормално избираме онази, която или е на промоция, или първа се е появила пред очите ни. Малко са тези хора, които отдават изключително внимание на водата, която закупуват.

На Запад хората имат изявени желания. Те залагат на изворната вода, защото считат, че тя оказва оптимален резултат върху човешкото здраве. В нея се съдържат фрапантно по-малко минерални субстанции – хлор, флуор, натрий и други. Тази вода може да се дава и на дребните деца и не е нужно да бъде редувана, както се предлага за минералната вода.
5 лесни метода да не задържаме вода
Задържането на прекалено много подкожна вода визира от ден на ден хора. Прочетете и вижте по какъв начин да се справите с това! Проблемът с натрупванет...
Прочети повече
Нека в този момент да обърнем внимание на втория тип вода, а точно минералната. И сами знаете, че тя се добива със сондажи от земните глъбини. Нейната температура е и по-висока. Известна е с това, че в нея се съдържат потребни минерали. Твърди се, че може да защищити от зъбен камък и оказва удобно влияние върху костите на човек. Вероятно това е и една от аргументите да се предлага горещо на хора, които са над 40 години.

Трапезната вода е третият тип, който се предлага на пазара. Нея можем да си я набавим непосредствено от чешмата или да си я купим от магазина, сами решаваме. Отличава се от останалите два типа с това, че преди да стане годна за консумация, наложително би трябвало да бъде модифицирана и филтрирана. Или казано по различен метод, тя е неестествен артикул, който бива приспособен за консумация.

Когато купувате вода, доста значимо е да обърнете внимание на наличието на натрий в нея. Ако количествата са по-малки, не се колебайте, купете я. Хората с високо кръвно налягане е целесъобразно да употребяват вода с по-ниски равнища на натрий в състава си.

Време е сами да решите кой тип вода да консумирате!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР