„Знаете, че преди избори се обещава най-много. Но рядко някой

...
„Знаете, че преди избори се обещава най-много. Но рядко някой
Коментари Харесай

Ева Майдел : Даниел Панов е единственият гарант за европейското развитие на Велико Търново

„ Знаете, че преди избори се дава обещание най-вече. Но рядко някой се обръща обратно, с цел да види, дали обещанията са изпълнени. Когато избираме кметове и общински съветници, е значимо да подкрепим хора, които са потвърдили, че могат да провеждат градежа на нови детски градини, че знаят по какъв начин се реновират монументи на културата и притеглят туристи, по какъв начин се написа план за европейско финансиране. Могат, тъй като към този момент са го правили. За да си добър кмет, не са задоволителни единствено предпочитание и изявленията. Трябва доста повече – поредност, опит, професионализъм. Даниел Панов е потвърдил, че има всички тези качества и може да реализира резултати в интерес на жителите. Той е единственият поръчител за европейското развиване на Велико Търново. “

Това съобщи българският евродепутат Ева Майдел във вторник 15 октомври 2019 година по време на работно посещаване и срещи с жители във Велико Търново.

„ В ГЕРБ обичаме да приказваме с обстоятелства. Инж. Панов потвърди, че може да реализира резултати в полза на жителите. Велико е измежду 7-те водачи по оправдано изразходвани средства от Европейския съюз. Никога в последните десетилетия не са се обновявали толкоз учебни заведения, не са се ремонтирали толкоз улици и здания, не са се привличали толкоз доста вложения и работни места. С помощта на Общината 26 софтуерни компании от региона сътвориха IT обединяване, което слага Велико Търново с огромни букви на софтуерната карта на България. Това са съответни резултати, доказващи, че Даниел Панов и екипът му знаят по какъв начин да развиват града и да вършат живота на търновци по-добър. “ Това добави Ева Майдел, която има информативен офис в града и осъществя и поддържа доста начинания в региона.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР