Знаете, че миризмите от риба са толкова неприятни, че дори

...
Знаете, че миризмите от риба са толкова неприятни, че дори
Коментари Харесай

Ето как обикновена кърпа за съдове премахва миризмата от риба в микровълновата

Знаете, че миризмите от риба са толкоз неприятни, че даже не желаеме да си го представяме. Те са тежки и дълго време ни преследват. Всъщност това е и една от аргументите мнозина да не готвят риба вкъщи, а да я похапват само по заведения за хранене.
Този артикул обаче е извънредно скъп, защото съдържа омега – 3 мастни киселини. Затова минимумът е един път в седмицата да готвим риба, в случай че желаеме да сме здрави.
 Как се чисти микровълнова фурна БЕЗ препарат Как се чисти микровълнова фурна БЕЗ препарат
Не всички микровълнови могат да се похвалят с функционалност за разчистване с пара, което е огромно облекчение за домакините. Но в случай че тази екстра...
Как обаче да премахнем миризмите от микровълновата печка
Сигурни сме, че този дребен трик, за който ще ви разкажем по-долу в редовете, доста ще ви изненада. Истината е, че не постоянно човек би трябвало да прави кой знае какво, в случай че желае да прогони неприятните миризми от риба.
Нужна ви е забрадка за гланциране на съдове и малко препарат за чинии. Това е всичко, от което се нуждаете, в случай че желаете микровълновата да свети от непорочност.

 Спрете да чистите микровълновата си неверно Спрете да чистите микровълновата си неверно
Следите от храна освен наподобяват неприятни, само че и понижават успеваемостта на микровълновата печка, запушвайки вентилацията и вътрешнит...
Сложете няколко капки течен сапун или препарат за чинии върху напълно елементарна забрадка за гланциране на съдовете. Включете микровълновата фурна за няколко минути, дружно с кърпата и препарата върху нея. За предпочитане е да работи близо половин час, в случай че се стремите към най-хубави резултати.
След като уредът изключи, забършете усърдно стените на микровълновата. Освен, че ще блесне от непорочност, няма да има и диря от миризмата на риба.

Това е най-лесният и бърз метод да освежите уреда си, а дружно с него и цялото кухненско помещение. Пробвайте още в този момент и се уверете, че този способ работи безотказно.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР