Знаеш ли кое е по-лошо от постоянните караници с твоя

...
Знаеш ли кое е по-лошо от постоянните караници с твоя
Коментари Харесай

Дължи ли обяснение мъжът за промяната в поведението си

Знаеш ли кое е по-лошо от непрекъснатите кавги с твоя сътрудник? Това той да те пренебрегва. Да се държи по този начин като че ли не съществуваш за него. Така като че ли той не се интересува въобще от теб. Да, несъмнено това е доста трудно. Но постоянно има метод освен да схванеш повода, заради която го прави, само че също и за какво го прави.

Ето по какъв начин да правиш, когато той те пренебрегва

Открий повода

Първо и най-важно е да схванеш на какво се дължи неговото поведение. Защо те пренебрегва? Нима си го обидила или засегнала по някакъв метод? Помисли си добре последните ви диалози на какви тематики са били, както и държанието и на двама ви. Има ли нещо извънредно отпреди? Някакъв по-сериозен спор или противоречие в желанията ви и проектите за бъдещето?

Например, може би той те пренебрегва, тъй като минава през сложен интервал и избира да се затвори в себе си. Или може би те пренебрегва, тъй като ти изневерява или желае да се разделите.  Има огромна разлика сред вероятните аргументи. Въпросът е по какъв начин да схванеш дали той споделя истината, в случай че въобще отговори. Но рано или късно всичко се свежда до едно и също нещо и това е да го попиташ. Просто се увери, че не си прекомерно завладяваща и не се опитвай да разчетеш мислите му. Търпение, блага.

Починете си малко един от различен

Ако той не стопира да те пренебрегва и не може да схванеш за какво, това е извънредно разстройващо. Освен това е просто депресиращо. Искаш да го разпиташ и се надяваш той да е откровен с теб, само че дали това е допустимо? Често мъжете избират да си тръгнат от теб без да кажат нито дума. И постоянно излизат с оправданието, че не ти дължат пояснение. Но дали в действителност е по този начин? Никой не заслужава сходно отношение. И в случай че той е трансформирал отношението си към теб без да каже нито дума, това е подла постъпка.

Дай му пространство

Ако сътрудникът ти те пренебрегва и не знаеш за какво, може би е време да си дадете малко персонално пространство един на различен.  Има верен и неверен метод да извършите това. Ето верния метод: Остави му място и време уединено, като в същото време поддържате даже дребен контакт, с цел да не се загуби връзката сред вас.

А това е неверният метод:  Гледаш ядосано и настоятелно го игнорираш в известията и позвъняванията му. Играеш на инат на разпоредбите. Но следствията ще усложнят връзката ви още повече.

Да дадеш пространство на приятеля а си не значи да откажеш от него и да се разделите. Става дума за краткотрайно преориентиране в нова посока, с цел да може той да има нужното време и пространство, с цел да почисти съзнанието от съмнителните и мъчителни мисли. По този метод и двамата ще се чувствате по-късно доста по-добре, тъй като ще сте наясно кой какво желае от другия и от живота.

Дали всичко е под надзор

Не желаеме да ти пуснем мухата в главата, само че в случай че приятелят ти те пренебрегва, има нещо, в което би трябвало да се увериш. Сигурна ли си, че той те пренебрегва или се е трансформирал видимо и че в действителност не ти си повода за него? Понякога, когато сме депресирани или тревожни, одобряваме държанието на някого прекомерно персонално или имаме вяра, че се отнася с нас по избран метод съзнателно. Но в действителност не е по този начин постоянно.

Може би той е просто да е физически изтощен от своята работа. Напълно осъзнаваме, че даже тези нови проблеми може да те нервират и да наложат напрежение във връзката. Но намерения добре. Ами в случай че повода, заради която той те пренебрегва в действителност не е обвързвана с теб, а единствено и само с него. Може би има съществени проблеми, които не желае да ти показа, с цел да не те тормози ненужно. Да, не постъпва вярно, само че може ли да съдиш него за държанието му?

По-добре се пробвай да схванеш истината и в случай че се нуждае от помощ му помогни. Все отново връзката ви няма да има единствено приятни моменти, а в компликациите се потвърждава любовта ви един към различен. И в случай че съумеете да преминете през всички проблеми, то вие ще бъдете още по-здрава и мощна двойка, а любовта ви по-истинска.

Увери се, че той в действителност те пренебрегва и че не прекаляваш, тъй като от време на време, откакто го повдигнеш въпроса или това стане проблем, е прекомерно късно да се върнеш обратно и да се преструваш, че нищо не се е случило.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР