Знаехте ли, че мъжът поучава до пет ерекции по време

...
Знаехте ли, че мъжът поучава до пет ерекции по време
Коментари Харесай

4 съвета за успешен секс сутрин

Знаехте ли, че мъжът поучава до пет ерекции по време на сън? Каквато и да е повода за тях– в случай че се разсъните възбудени, пробвайте се да възбудите и нея.

За страдание постоянно се случва дамата до вас да не е в въодушевление за развлечение, когато отворя очи заран. Подходете към обстановката вярно и бъдете уверени, тя бързо ще се възбуди тъкмо като вас …

1. ВЕЧЕРНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
За да не ви се постанова да скачате от леглото рано заран – даже и преди да започнете с любовното премеждие – започнете с приготовленията още от предната вечер. Сложете бонбони на нощното шкафче, с цел да се отървете от вероятния противен мирис в устата ви сутринта.

Преди да си легнете, отидете до тоалетна по дребна потребност, тъй че да не ви се постанова да го вършиме неотложно откакто се разсъните. Не забравяйте, че се нуждаете от презервативи на една ръка разстояние.

2. НАГЛАСЕТЕ ВЪТРЕШНИЯ СИ ЧАСОВНИК
Важно е да се разсъните в точния момент, с цел да разполагате с задоволително време за деяние и да не се притеснявате, че ще закъснеете за работа. Най-добре е да я разсъните с нежно допиране.

Не забравяйте, евентуално към този момент ще сте подготвен за деяние, до момента в който тя ще се нуждае от малко време за загряване. Затова имайте това поради, когато планирате по кое време тъкмо да я разсъните.

3. СЪБУДЕТЕ Я НЕЖНО
На дамата до вас евентуално няма да й хареса първото нещо, което вижда когато се разсъни, да е вашият възбуден пенис - по тази причина започнете с малко по-бавно движение. Докосвайте я постепенно и нежно. Започнете да целувате лицето и тялото й леко и нежно.

Използвайте пръстите на ръцете си, с цел да си играете с косата й. Този сетивен метод ще подсигурява, че тя ще се разсъни в приятна среда, а опцията да е подготвена за утринно развлечение сигурно ще се усили.

4.ПОКАЖЕТЕ Й, ЧЕ Е СЕКСИ
Когато тя се разсъни заран, изцяло допустимо е да не е в въодушевление за секс. Създайте й вярното въодушевление, като й кажете какъв брой е красива.

Не обръщайте внимание на рошавата й коса, леко набръчканата кожа от лежането върху възглавницата и утринният й неприятен дъх(ако има такъв). Кажете й какъв брой доста я желаете.

Ако не сте изключително добър в изразяването на страсти и ви е мъчно да й кажете, че е секси заран, пробвайте поза, при която няма да сте лице против лице. Позата лъжица е тъкмо толкоз сантиментална и чувствена – а в това време ви разрешава да избягвате неудобството от неприятния мирис заран.

ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ СИ СЪС СЕКС!

Сутрешните креватни извършения са идеално начало на деня. Те подтикват образуването на хормона на щастието и провокират появяването на усмивка на лицето ви– по този начин можете да се справите с провокациите денем доста по-лесно. Точно както с всяко друго нещо– в случай че прекалите със утринния секс и го практикувате всяка заран – той ще се трансформира в рутина и ще стане отегчителен, най-много скучен за приятелката ви, на която това може да не й подхожда толкоз, колкото на вас.
Свързани вести Отслабване на драго сърце: Секс позите, които изгарят най-вече калории
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР