Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в

...
Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в
Коментари Харесай

„Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово

Значителният принос към общественото и икономическо развиване на района, в който оперираме, е в самото ДНК на нашето сдружение, сподели ръководителят на Управителния съвет на компанията Евгений Маняхин

Община Бургас подписа с управлението на „ ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас ” АД обичайния контракт, с който сдружението подарява безплатно средства за развиването на града. На формалната среща, провела се в постройката на Общината, участваха кметът Димитър Николов, заместниците му Станимир Апостолов и Чанка Коралска, Евгений Маняхин - ръководител на Управителния съвет на „ Лукойл Нефтохим Бургас ” АД.

Дарението тази година е в размер на 300 000 лева Със средствата ще бъде построена нова детска площадка в кв. Сарафово. Ще се извърши и главен ремонт на такава в кв. Долно езерово, а за феновете на спорта ще се основат условия за фитнес на Централния плаж, където ще бъдат инсталирани уреди навън и въжен мост. Договорът бе подписан през днешния ден сред кмета на община Бургас Димитър Николов и ръководителят на УС на „ ЛУКОЙ Нефтохим Бургас ” АД Евгений Маняхин.

„ Значителният принос на общественото и икономическо развиване на районите, в които компания „ Лукойл ” реализира, е в самото ДНК на нашето сдружение. Ние се концентрираме освен върху икономическите и бизнес аспекти на нашето наличие, само че и на обществената съставния елемент, която е значима по повод както на нашите лични служащи, само че и на хората в обитаемоте места. Ние присъстваме освен като бизнес, освен работим тук, само че и тук живеем - тук се раждат децата ни, отглеждаме ги, вървят на детска градина, на учебно заведение, разхождат се в парковете, вървят на детските площадки. Гордеем се, че сме част от това общество и част от Бургаския район ”, сподели Евгений Маняхин.

Той акцентира, че за „ Лукойл Нефтохим Бургас ” АД е значимо това, че подписват с Община Бургас този контракт за подаяние, тъй като към този момент двете страни са постигнали доста. Компанията е в района към този момент съвсем 25 години в района. „ Това е едно цяло потомство - хора, които са израстнали във взаимоотношението сред сдружението и Общината. Благодаря на кмета Димитър Николов и цялата администрация за поддръжката ”, сподели още Маняхин.

Кметът на Бургас Димитър Николов акцентира, че „ Лукойл Нефтохим Бургас ” АД подарява средства, които са таргетирани към подобряването на градската среда и по-специално - за създаване на детски площадки, поправки на детски градини и уреди, които основават по-добри условия за децата.

„ Те интензивно вземат участие и в обществено-културния живот на града. Доста здания и уреди, които бяха благосъстоятелност на компанията, през днешния ден, с подаяние, са към този момент благосъстоятелност на общината. В настоящия документ не го написа, само че с помощта на „ Лукойл Нефтохим Бургас ” АД, градът ни се радва на доста положително финансиране за волейболния ни тим, който печели съревнование след съревнование. Това е с помощта на основното финансиране на нефтената компания и сме признателни за това съдействие ”, акцентира на собствен ред Николов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР