Значи може изкуствени гърди, дупета, устни и коси, а т`ва

...
Значи може изкуствени гърди, дупета, устни и коси, а т`ва
Коментари Харесай

Азис си сложи фалшиви мускули

„ Значи може изкуствени гърди, дупета, устни и коси, а т`ва не може?! ”, възмущава се Кралят на фолка
 

Азис си постави мускулен релеф за триото си с Антонио и Галена. В клипа на песента „ Мой си, бе ” Кралят на попфолка се пъчи гол до кръста, демонстрирайки идеално изваяни форми като на бодибилдър. Даже наподобява намазан с олио, тъй че всяка подутина да лъщи, като че е участник в съревнование по културизъм.

Хитовият артист обаче не дължи изваяните си мускули на нездравословни субстанции, а и даже с тях няма по какъв начин толкоз бързо да реализира мечтан резултат. Става дума за костюм и грим. Азис не влезе чак в такива елементи, само че е повече от явно, че напомпаната му визия е подправена. В инстаграм Азис загатна единствено, че мускулестта му визия е краткотрайна. „ Това е бъдещето! Аз съм бъдещето! Защо отново аз ли?! Защото имам дарбата да демонстрирам накъде отива светът, музиката и всичко обвързвано с този бизнес. „ Значи може изкуствени гърди, дупета, устни и коси?! А т’ва не може?! Да, бе, за! ”, съобщи артистът към фотография, за която театралничи с изкуствения си мускулен релеф.

Така че феновете му би трябвало да са спокойни, че бодибилдинг визията на Азис не е плод и на нови естетични интервенции. Иначе изпълнителят на „ Позна ли ме? ” и десетки други шлагери има много интервенции за разкрасяване, в това число и такива за да наподобява по-мъжествен и здрав. Кралят на попфолка в никакъв случай не е крил, че се е възползвал от достиженията на пластичната хирургия. Даже в противен случай, в детайли е разказвал. Досега Азис евентуално е похарчил към 100 000 евро за 13 интервенции. Той е преправял скулите си, устните, дори ушите си. Преди време си сложи гастрален пръстен, само че след това го извади и потегли на фитнес. Въпреки това Азис се снабди посредством интервенции с по-изразени и мощни бицепси и стегнат стомах, които обаче би трябвало да поддържа с извършения. Явно за „ Мой си, бе ” артистът е желал не просто да наподобява в добра форма, а като играч по културизъм. Затова и извая мечтаната визия с костюм и грим. Учудващо не е пропуснал да пресъздаде гъстото окосмение по гърдите и корема си. Тъкмо това е резултатът от една от последните му интервенции. Сред първите му интервенции, на които се е подлагал пък е уголемяването на пениса му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР