Значението на тези избори надвишава въпросът кой ще бъде кмет,

...
Значението на тези избори надвишава въпросът кой ще бъде кмет,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имам критики към отделни министри, но това правителство е правилното

Значението на тези избори надвишава въпросът кой ще бъде кмет, те ще предопределят посоката на развиване на България. Излезте и гласувайте, това е единственото решение против проблемите, съобщи в ефира на бТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов

Министерство на вътрешните работи не прави задоволително за битката с следения избор. Само с всеобщо гласоподаване можем да счупим лъжата и подмяната, сподели още Иванов. 420 000 гласа не са в играта, това са недействителните бюлетини на първи тур на локалните избори. Това е цялостен един град, уточни той.

Относно връзките на ПП–ДБ с ГЕРБ Христо Иванов счита, че би трябвало да се повдигне въпросът дали държавното управление е задоволително положително. „ Аз също имам рецензии към обособени министри. От позиция на преследването на огромните цели, които си поставихме, решаването на казуса със слабите институции, това държавно управление е вярното. Отборът на акад. Денков е една добра опция за България. Друг въпрос е каква е алтернативата “.

Иванов акцентира, че България от дълго време трябваше да е завършила присъединението си в Еврозоната и да бъде в Шенген. „ Сега би трябвало да наваксваме изгубеното в годините време “, безапелационен е той.

Христо Иванов дефинира, че има две доста ясни други възможности за София. „ Избираме посока. Тя се въплъщава от двама души – всеки един от тях има плюсовете и минусите си. Васил Терзиев е потвърдил, че може да ръководи огромни процеси и бюджети, той е потвърдил, че може да носи отговорност, iма стратегия, екип и се интересува от столицата “, сподели още съпредседателят на Демократична България.По думите му сега Терзиев работи за построяването на 140 нови школи, в които хиляди български деца ще получат опция за доста по-добро бъдеще.

За опцията да падне сглобката в ръководството Христо Иванов посочи, че е изцяло подготвен да се яви на парламентарни избори и да отбрани изборите, които са създали. „ Правителството, което Денков сътвори, виждате техните взаимни отстъпки ежедневно. Отговорността би трябвало да продължи да се носи. Надявам се, че ще продължим интеграцията на България “, добави съпредседателят на Демократична България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР