Зловонните миризми в обувките са нещо, от което мнозина искат

...
Зловонните миризми в обувките са нещо, от което мнозина искат
Коментари Харесай

Намокрете вестник, пъхнете го в обувките и прогонете неприятните миризми завинаги

Зловонните миризми в обувките са нещо, от което мнозина желаят да се отърват час по-скоро. Това освен ни кара да се усещаме неприятно, само че и съумява да провали удоволствието, което човек изпитва, когато си купи нов чифт обувки.

На пазара се оферират в действителност разнородни артикули, като спрейове, пудри и доста други, успяващи до известна степен да предотвратят миризмите в обувките. Те обаче се оказва, че не са задоволително ефикасни и са краткотрайно решение на казуса ни.

Затова през днешния ден ще споделим с вас един трик, за който сме сигурни, че работи безотказно. Става въпрос за парче вестник и чифт обувки, от които се усещат ужасни миризми на спарено.

Как с парче вестник да премахнем миризмите от обувките?  Ето по какъв начин вярно да почиствате кожени обувки Ето по какъв начин вярно да почиствате кожени обувки
Нашите кожени обувки и чанти имат потребност да бъдат почиствани постоянно, с цел да устоят по-дълго, само че и да наподобяват добре. Проблемът при т...

Този трик е елементарен за осъществяване. Не е належащо да вършиме кой знае какво, с цел да се отървете от ужасните миризми в обувките си.

Нужно е да напръскате вестника с вода, да го сгънете на топка и да го поставите навътре в обувките. Вестниците съумяват да всмукват чудесно влагата, поради мастилото, което е пропито с въглерод.

В резултат на това обувките ви ще изсъхнат добре и тогава няма да има бактерии. И сами знаете, че когато липсват бактерии, липсват и миризми. Важно е да оставите обувките да съхнат през цялата нощ, до момента в който на сутринта не се уверите, че са изцяло сухи и не се усеща никакъв противен и неприветлив аромат.

Ако желаете да се лишите на 100% от зловонните миризми, авансово можете да поръсите вътрешността на обувките с малко сода бикарбонат. Тази съставна част от кухнята ще способства за спасяването на обичания ви чифт, който малко преди този момент сте обмисляли да изхвърлите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР