Зловещото убийство бе извършено на 21 август в Свищов. Владислав,

...
Зловещото убийство бе извършено на 21 август в Свищов. Владислав,
Коментари Харесай

Владислав, Който Удави Малкия Си Братовчед В Дунав Шокира България Със Своята Наглост!

Зловещото ликвидиране бе осъществено на 21 август в Свищов. Владислав, братовчед му Антим и още две момчета на същата възраст отишли да се къпят в Дунав. 16-годишният Антим обаче не поискал да влезе във водата, тъй като не можел да плува. Останалите обаче го вкарали принудително, а Владислав му натиснал главата под водата, до момента в който Антим спрял да мърда.

Според събраните досега доказателства на убитото момче бил нанесен и нечовечен побой. След случилото се, останалите момчета се прибрали и не споделили нищо, а родителите оповестили сина си за липсващ. Тялото бе открито дни по-късно от риболовец в региона на село Вардим. При разпитите едно от тях признало по какъв начин се е стигнало до нещастието, а 16-годишният Владислав бе арестуван и упрекнат в ликвидиране.

" И двете са ми внучета, и за двете ме боли не мога да вземам страна, желая правдивост ", сподели в коридорите бабата Антоанета Русева. Тя описа, че майката на Антим и се обадила в 3 ч. през нощта след изгубването му, да пита да не е у тях. " Преди това, в 20 ч. аз звъннах на Владо, той беше с бандата на открито и му споделих: " Ако Антимчо е с вас, пратете го да си върви, да не му се карат ". Той ми отвърна: " Бабо, през днешния ден не сме го виждали ".

" Синът ми не е палач и не е направил това, в което го упрекват ", безапелационна бе майката Капка Георгиева.

Адвокат Огнян Симеонов изиска ученикът да бъде пуснат от ареста под контрол на контрольор от Детска педагогическа стая. Съдът обаче наложи най-тежката мярка за неотклонение - " Задържане под стража ".

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР