Зловеща политическа прогноза направи в ефира на Нова тв говорителят

...
Зловеща политическа прогноза направи в ефира на Нова тв говорителят
Коментари Харесай

Кутев със страшна прогноза. 10 години без правителство

Зловеща политическа прогноза направи в ефира на Нова тв представителят на служебния кабинет Антон Кутев. Ако в този момент не се сътвори държавно управление, това може да не се случи и след 10 години, хвърли всички в ужас той.

„ Случвало се е в българската история третият мандат да направи държавно управление. Най-важното е хората в Народното събрание да осъзнаят, че би трябвало да има устойчиво ръководство. Тези, които би трябвало да ръководят, не вършат това. Те се занимават с друго. При парламентарна република политическата система би трябвало да се ръководи от Народното събрание. Когато там имаме проблем, се получава това, което ние не бяхме виждали за 35 години. На президента и на служебните държавни управления им се постанова да носят, отговорност, а те би трябвало да бъдат просто спомагателен механизъм ”, разясни още Кутев.
-->
По думите му сега президентът през служебното държавно управление, за положително или неприятно, ръководи страната значително.  

„ Много настояваме да се образува държавно управление. Имено за това президентът прави всичко допустимо да отсрочи диалозите, тъй като партиите не са подготвени ”, добави представителят на служебното държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР