Зловеща измама се готви за изборите на 2 октомври, алармира

...
Зловеща измама се готви за изборите на 2 октомври, алармира
Коментари Харесай

Завера в Narod.bg: ГЕРБ, ПП и ДПС стягат „експертен кабинет“, готвят се измами на 2 октомври

Зловеща машинация се готви за изборите на 2 октомври, сигнализира източник на Narod.bg, осведомен със протичащото се зад кулисите на политиката.

Под формата на „ експертен кабинет “ се стяга коалиция сред сякаш непримиримите врагове ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Продължаваме промяната “, безапелационен е информаторът ни.

Макар че Кирил Петков и Асен Василев няколко пъти дадоха обещание, че общо ръководство с хунтата не е допустимо, ще се стигне до съдружен кабинет, в който, с цел да запушат устата на народа, няма да вземат участие изхабени муцуни като Бойко Борисов, да вземем за пример.

Реклама

Това, обаче, не значи, че тарторът на шайката няма да дърпа конците на излъчените от ГЕРБ министри, акцентира осведоменият със заверата пред Narod.bg.

Подобен процес на събитията след вота предвиждат и социолозите. Ако след изборите на 2 октомври бъде формиран кабинет, министрите в него няма да са изявени партийни лица, счита да вземем за пример политологът и съосновател на „ Тренд “ Димитър Ганев.

За да се стигне до „ експертен кабинет “ е нужно хунтата да получи повече от плануваните гласове. Движение за права и свободи към този момент се готви за взлом с извънредно висок брой гласове от Турция, за което към този момент писахме.

В южната съседка тече небивала готовност за реализиране по всевъзможен начин – законни или не, на крайната цел – рекордно показване на вота, по този начин щото Доган и свитата му да станат незаобиколим фактор при съставяне на така наречен „ държавно управление на спасението “, отсече източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР