Зловещ инцидент в града под тепетата.14-годишно момиче пострада след падане

...
Зловещ инцидент в града под тепетата.14-годишно момиче пострада след падане
Коментари Харесай

Дете падна от 10 метра от стена за катерене в пловдивски мол

Зловещ случай в града под тепетата.

14-годишно момиче пострада след рухване от стената за катерене в мола в " Тракия ", научи " Марица ". Инцидентът станал малко по-рано през днешния ден. Хлапето било вързано с въже и почнало да се катери. Стигнало огромна височина, изпуснало се, само че въжето не спряло рухването, а в противен случай - скъсало се.

Така 14-годишното момиче се стоварило по тил от 10 метра височина със страшна мощ. " Започна да се гърчи, изпадна в потрес. Оставиха я да лежи по тил на земята. Откачиха въжето. Беше просто ужасяващо. Хората в близост просто изпаднала в суматоха. Линейката се забави, пристигна може би на 20-25 минута. Дойде и полиция. Надявам се това дете просто да е добре и да няма съществени контузии за цялостен живот. Ако беше си паднало на главата, сигурно нямаше да оцелее ", описа свидетел пред " Марица ".

По думите му, незабавно след случая един от личния състав на обекта за игра навил въжето и го прибрал. " Казах на служителите на реда, които пристигнаха, че въжето е прикрито. Все отново е улика. Със сигурност е било амортизирано. Въпросният човек взе да увърта, да приказва всевъзможни нелепости. Сигурно много постоянно се случват такива произшествия ", разяснява пловдивчанин, станал очевидец на тежкия случай.

Според него след сходна преживелица би следвало обектът да затвори и да се извърши следствие. " А той продължи да работи като че ли нищо не се е случило ", добави очевидецът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР