Злите езици твърдят, че Батинков не просто кръшнал на бившата

...
Злите езици твърдят, че Батинков не просто кръшнал на бившата
Коментари Харесай

Какво сложи край на приказния брак на Антония Петрова

Злите езици настояват, че Батинков не просто кръшнал на някогашната Мис България, а въртял обич от месеци

Разпадът на един от най-публичните бракове у нас импровизирано е реалност. Крахът на идиличния (по думите ѝ) брак сред Антония Петрова и Ивайло Батинков дава обещание да се трансформира в бестселър. Много всемирски двойки са се разделяли пред очите на медиите и не щеш ли в този момент е техен ред. Още повече, когато повода за абсурда не е самата Антония, а изневярата на мъжа ѝ.

Злите езици настояват, че Батинков не просто кръшнал на някогашната Мис България, а въртял обич от месеци, написа „ Марица “.

Близки до Антония разкриват, че тя е попиляла мъжа си и му се е заканила крепко. Обещала да го ошушка до стотинка и да му вземе всичко, в случай че не се спогодят и не я остави да работи в общата им компания. Всъщност компанията си е на Батинков, само че като негова брачна половинка, Антония се уреди на супер пост.

В мрежата, от доста време насам, тя е спряла да поства каквито и да било персонални фотоси – което бе неуместно за нея до неотдавна, а разгласява единствено рекламни материали на компанията им.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР