Златото отдавна е надеждна инвестиция. Независимо дали е инвестиран като

...
Златото отдавна е надеждна инвестиция. Независимо дали е инвестиран като
Коментари Харесай

Купувате златни кюлчета и монети онлайн? Имайте предвид тези съвети.

Златото от дълго време е надеждна инвестиция. Независимо дали е вложен като златен IRA за пенсиониране, златни акции или даже като физически златни кюлчета и монети, лъскавият доблестен метал идва с голям брой преимущества за вложителите. Това беше изключително ясно изразено тази година заради способността му да диверсифицира портфейли и да се защищава от най-лошата инфлация. Следователно не е чудно, че вложението в благородния метал доближи 11-годишен връх по-рано тази година.

Въпреки това, като всяка инвестиция, има по-добри способи за доближаване до златото от други. Това е изключително правилно, когато купувате златни кюлчета и монети онлайн. Тези типове злато могат да имат голям брой привлекателни характерности за вложителите. Но с цел да получат най-голяма възвръщаемост, вложителите би трябвало първо да схванат по какъв начин да ги купуват интелигентно и безвредно онлайн.

Ако смятате, че бихте могли да се възползвате от инвестиция в злато, започнете да проучвате опциите си тук в този момент.

Съвети за закупуване на златни кюлчета и монети онлайн

Ето три съвета, които би трябвало да имате поради, когато купувате златни кюлчета и монети онлайн.

Има доста места за закупуване на злато онлайн

Инвестициите в злато се реалокираха в 21-ви век с лекост. Вече не е належащо да ходите до магазин за бижута или локална заложна къща, с цел да закупите златни кюлчета и монети. Можете да извършите това елементарно онлайн. Това може да включва потреблението на реномирани онлайн търговци на злато като American Hartford Gold и други. Може даже да можете да получите отстъпка, като купувате на едро или като употребявате кредитна карта.

Но можете също да употребявате онлайн търговци на дребно, които евентуално към този момент употребявате, с цел да вършиме други покупки. Costco в този момент продава златни кюлчета онлайн (и търсенето е голямо). Walmart също продава златни кюлчета от 1 унция на своя уеб страница. Така че пазарувайте и сравнете вашите онлайн варианти, с цел да видите къде можете да получите най-хубавата договорка в този момент.

Научете повече за вложението в златни кюлчета и монети тук.

Уверете се, че сте осведомени с аленото флагове

С всяка инвестиция идват неизбежните червени флагове. Инвестирането в злато не е по-различно. Ще желаете да сте сигурни, че златните кюлчета и монети, които мислите, че купувате, са това, което наподобяват. Информацията по отношение на чистотата и достоверността на продуктите би трябвало да бъде налична при онлайн продавача, с който работите. Или би трябвало да е елементарно да се даде при поискване.

Не забравяйте, че няма да имате същите качества за инспекция, когато купувате злато онлайн или персонално, тъй че не забравяйте да извършите дължимата инспекция авансово. След като извършите покупката, може да е прекомерно късно да я изпратите назад. Съответно, вие също ще желаете да работите с реномирани търговци на злато или търговци на дребно, упоменати нагоре. И прочетете отзивите на всички бъдещи продавачи, преди да завършите покупката.

Накрая, бъдете търпеливи по време на процеса. Може да отнеме малко повече време, само че ще си коства да знаете, че златните кюлчета и монети, които сте закупили, са тези, които в действителност сте желали.

Внимавайте какъв брой инвестирате

< p> Златото може да бъде от изгода за мнозина в днешната стопанска система. Но с цел да извлечете цялостните преимущества, би трябвало да инвестирате в точната сума. И това нормално се смята за 10% или по-малко от вашето портфолио. Освен това рискувате да загубите изгодите, носещи приходи от по-променливите активи като акции и облигации.

Въпреки това златните кюлчета и монети са мощно ликвидни, тъй че даже и да инвестирате прекомерно доста, с цел да започнете, може да е относително елементарно да коригирате курса и да продадете част от физическите си вложения в злато. И въпреки всичко би било още по-лесно да навлезете ясно в вложенията си в злато и да ограничите количеството жълт метал, което купувате през цялото време.

Долната линия

Златни кюлчета и монетите оферират на вложителите голям брой преимущества, изключително в този момент. И елементарно се купуват и продават онлайн. Въпреки това, като всяка инвестиция, би трябвало да методите интелигентно и деликатно. Така че пазарувайте и прегледайте всички евентуални търговци на дребно, преди да започнете — не купувайте просто от първия дилър, който намерите. И се уверете, че сте осведомени с всички червени флагове при пазаруване на злато авансово, с цел да не останете с по-лош артикул. И най-после, бъдете деликатни с това какъв брой инвестирате. Може да е елементарно да прекупите злато, само че това решение може да се окаже пагубно за цялостното ви портфолио.

Имате още въпроси по отношение на вложението в злато? Научете повече тук през днешния ден.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР