Златното ни момиче Невяна Владинова и годеникът й Веселин Манолов

...
Златното ни момиче Невяна Владинова и годеникът й Веселин Манолов
Коментари Харесай

Така е като преследваш мъж: Златното момиче Невяна Владинова зарязана от годеника си и съсипана!

Златното ни момиче Невяна Владинова и годеникът й Веселин Манолов са публично разграничени, освен това от месеци. Той има друга от много време насам - чаровна русокоска, непозната на обществеността, до момента в който Невяна е още сама и не може да преодолее болката от разрушената обич.

Знаем, че двамата се сгодиха през 2020-та година, само че гаджета станали по избор или по-скоро напор от страна на Невяна. Владинова преследвала дълго време Веселин и направила чудеса, с цел да го смъкна. Този факт бяха признавали и двамата в свои изявленията нееднократно.

Срещнали се в разнообразни зали на " Герена ", където упражнявали поотделно. Тя художествена гимнастика, а той брейк. Още като го видяла, Невяна хлъцнала и бързо хлътнала по чаровника, до момента в който той останал въздържан.

" Да бе, харесваше ми, само че въобще не съм бил влюбен. Как да кажа - симпатично момиче, знам коя е, само че просто нямаше химия. Доста се постара, в действителност, до момента в който се сближим и ме впечатли. Бая си потича след мен ", смееше се Веселин, само че признаваше, че в един миг решил, че тя ще бъде уместно момиче за връзка.

Е, става известно обаче за следващ път, че мъжът е този, който е добре да завоюва дамата. " Мъжете са такива, бързо им омръзва. Дори и той да те е свалял, след това може да си бие камшика, камо ли ти да си го гонила ", разясняват в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР