Златно перо за кореспондента на БГНЕС от КазанлъкКореспондентът на БГНЕС

...
Златно перо за кореспондента на БГНЕС от КазанлъкКореспондентът на БГНЕС
Коментари Харесай

Златно перо за кореспондента на БГНЕС от Казанлък

Златно перо за кореспондента на БГНЕС от Казанлък
Кореспондентът на БГНЕС от Казанлък Иван Янев беше отличен довечера от Съюза на българските публицисти със златно перо. Отличието сътрудника заслужи с репортаж, който е провокирал необятен публичен отзив.

„ Тази премия за мен не е просто премия за мен. Това е премия за цялата организация БГНЕС, тъй като самичък като човек не мога да направя тази публицистика, която върша посредством БГНЕС. Изключително съм благополучен, че все пак, аз я получавам, тъй като мъчно се работи в провинцията. Нямаме благините, които има в столицата, само че все пак съумяваме да се оправим.

„ Ние сме призвани да споделяме истината. Аз мисля, че тя е единствено една, няма две истини и истината, която би трябвало да чуят и да прочетат хората от нас тя е една единствена. Ако някой си мисли, че някъде има две истини, не, няма две истини. Има едно раждане, има една гибел, има една истина. Ние сме задължени освен морално, ние сме задължени по всички закони на планетата Земя да споделяме истината и това да представяме пред хората ”, безапелационен е Янев.

Журналистът съобщи, че в случай че някой си намерения за момент, че може да излъже в работата си не след дълго ще бъде оголен, само че това ще нанесе удар върху реномето и доверието в специалността.

Заради работата си Иван Янев е попадал в отчета на Американския департамент и в Книгата за отбрана правата на индивида.

Въпреки компликациите в специалността и заканите, които са му отправяли, Янев е безапелационен, че няма да спре да споделя истината и ще продължи да се бори за нея. Убеден е и по още един въпрос, че в никакъв случай не би се отказал от журналистическата специалност, която практикува повече от 15 години.

Златно перо в същата категория взе и проверяващият публицист от Червен бряг Христо Гешов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР