Златни зъби, извадени от устата на живи и мъртви украински

...
Златни зъби, извадени от устата на живи и мъртви украински
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО: Руска стая за мъчения с кофа със златни зъби и вибратори е открита в Украйна

Златни зъби, извадени от устата на живи и мъртви украински жертви, са открити на територия, отвоювана от Русия от войските на Киев, съгласно публични лица.

Пластмасова кутия, цялостна с повече от 200 зъбни капачки и протези, беше открита от украински бойци в град Писки-Радкивски в северната част на Украйна, източно от град Изюм – водещи чиновници считат, че са разкрили мястото на съветска стая за мъчения.

Успешната контраатака на Украйна в южните и североизточните райони на страната ги накара да си върнат елементи от територия, която преди този момент е била под контрола на съветската войска.

Когато украинските войски си възвърнаха контрола над няколко района, започнаха да се появяват поредност от мрачни открития - по-специално телата на измъчвани цивилни, подредени по улиците на Буча и заровени в всеобщи гробове, изкопани в Изюм.

Златните зъби, изоставени от отстъпващите съветски войски, са най-новата находка, която подтиква следствие на евентуални военни закононарушения, осъществени от войските на президента Владимир Путин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР