Златка Райкова се венча за своя настоящ възлюбен преди няколко

...
Златка Райкова се венча за своя настоящ възлюбен преди няколко
Коментари Харесай

Златка сияе на сватбата си, а Карен е съсипан! Арменецът не иска брак с тази „леката”, но вече е късно

Златка Райкова се венча за своя сегашен любим преди няколко дни. Интересното обаче е, че на фотосите от църковната гала единствено тя наподобява щастлива, до момента в който Карен даже един път не се е усмихнал.

Арменецът наподобява напряко унищожен от тази женитба. Намръщен е и отвред си проличава, че не му е удобно, че се дами.

Едно е да се подпишеш в Ритуалната зала, а напълно друго да се ожениш в черква. Карен по принцип е доста религиозен, което проличава по татуировките му с кръстове и очевидно не е уверен, че тази жена е дамата за него до края на дните му.

Все отново не трябва да се подминава фактът, че Карен е нагърбен с развъждането освен на своето дете, само че и на това на Благой Георгиев. След като Джизъса се раздели със Златка, дребният Благой се отглежда от арменеца, а някогашният футболист въобще не се сеща за него.

Едва ли на Карен му е доста прелестно да бъде пастрок. Може и по тази причина да се е намръщил в църквата, тъй като даже един ден да се разведе със Златка, пред Господ постоянно ще бъде с нея.

Всеки мъж би имал съмнения дали желае да е постоянно с толкоз лека жена. Миналото на Райкова е напряко скандално, колкото и да желае да го изтрие.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР