Златка Райкова не си поплюва и си намира по-бързо нов

...
Златка Райкова не си поплюва и си намира по-бързо нов
Коментари Харесай

Новият на Златка легна в леглото на Джизъса

Златка Райкова не си поплюва и си намира по-бързо нов мъж, в сравнение с нови облекла. В началото на февруари плеймейтката и Благой Георгиев бяха на сантиментална отмора на Малдивите. Влюбената двойка демонстрираше топлите си усеща и голяма любов, само че някогашният футболист изневери на силиконовата хубавица малко след завръщането им на родна земя. Лютата Златка научила на поставените й рога и без да се замисли натирила Джизъса от вкъщи им в столичния квартал „ Бояна “.

Плеймейтката към този момент си е хванала нов мъж, като двамата са се загаджили безусловно дни откакто Златка и Джизъса са се разделили. Пазарджиклийката даже към този момент е приела новия си обичан в дома, който обитаваше с Благой. Жилището е благосъстоятелност на русокоската, която го купи преди към 3 години за 360 000 лева, като към момента го изплаща, само че тъй като е собственичка и е изхвърлила Благой с два куфара с облекла. Засраменият кръшкач нямало къде да отиде да живее, тъй като реди време беше заседнал в задължения и продаде единствената си къща, която имаше в столичния квартал „ Горна баня”.



Джизъса решил да напусне България, довериха от обкръжението на някогашния национал. Футболистът е забегнал на диво място, където се е устроил и за момента считал да остане прикрит от света. Татуираният ритнитопковец се уморил от светския искра, непрекъснатите излизания и решил да стартира живота си на чисто. Той едвам издържал подправената показност и връзки в така наречен елит и желал за стартира живота си отначало. Благой се тормозил и от шума около края на връзката му със Златка и отзвукът от последната му невярност.

Бившият провален футболист удостовери раздялата със Златка Райкова, като изтри всичките им общи фотоси от обществената мрежа. Освен това двамата още веднъж не се следват в обществената мрежа. Те бяха спрели да са другари в инстраграм, само че откакто се заприказва за раздора отново се последваха. С дейностите си Георгиев отговори на спекулациите дали в действителност любовната приказка сред тях е завършила. Самата Златка пък реши да го нервира в допълнение, като разгласява клип в обществените мрежи, в който се целува с младок с бейзболна шапка.

" Благо е цялостен провален! Има 4 деца от три дами. На всичките изневери. Само на 40 години е, а в случай че реши да продължи с този метод на живот, правенето на деца и кръшкането, няма да стигне далеч” – подлагат на критика държанието на Джизъса.

Припомняме, че Златка и Благой станаха родители на момченце през септември 2019 година, което кръстиха Благой – Джуниър. От първата си половинка Христина гелосаният ритнитопковец има наследник и щерка. От втората си жена Есмер има наследник Елай, само че не поддържа връзка с детето, тъй като рускинята му забрани и му взе всички пари, които беше изкарал в Русия. Днес Благой още веднъж е без дом, без постоянни приходи, заловен в невярност и надалеч от децата си. От обкръжението на Русата Златка издават, че тя най-вероятно на инат се е хванала с новия си мъж и даже го е поканила в дома си, като задачата е да нервира Джизъса. Новият другар на русокоската бил много състоятелен и паркирал първокласен автомобил пред жилището им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР