Златка Райкова и Карен Хачатрян са на прага на най-важното

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян са на прага на най-важното
Коментари Харесай

Близки на Златка Райкова писнаха: Какво правиш, бе?! Това ще затрие брака ти с Карен!

Златка Райкова и Карен Хачатрян са на прага на най-важното събитие в живота си - своята дълго чакана женитба. Самата плеймейтка призна, че още не е подготвена да разгласи датата, само че тържеството ще е напълно скоро, единствено да мине днешният 15 септември.

Знаем, че тогава Меркурий ще престане да бъде назадничав, което е идеално за подписване на брак и взимане на други значими решения в живота. Само че Златка избърза и сглупи (според мнозина) с някои от най-значимите неща преди брака и суеверия, които бъдещите булки не пропукат да съблюдават.

Като да вземем за пример това, че брачните халки се слагат на ръката откакто ви разгласят за брачен партньор и брачна половинка, само че не и преди този момент. А Златка и Карен си ги наденали несмущаемо от няколко седмици и не ги смъкват като вървят с тях на всички места. Това и самата тя показва свободно в профилите си.

Близки до Райкова са уверени, че това е висша нелепост, която може да " затрие " брака й с Хачатрян. " Луда ли си, бе, Злате?! Какви ги вършиш?! Как ще сложиш халката, преди церемонията?! Ами, вземи и му се покажи в булчинската рокля напряко, че да е цялостна програмата. Ако към този момент не си го направила... Някои суеверия не са просто измислици, има за какво да бъдат спазвани ", писнали познати на Златка.

Но на Райкова не й дреме, тъй като е уверена, че Карен е нейният човек и че двамата ще остареят един до различен.

 

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян Златка Райкова и Карен Хачатрян златка и карен сватба брачни халки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР